Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret etti.

Şahin, ziyarette, duyduğu memnuniyeti belirterek, Gaziantep’te birlikte hareket etme duygusunun oluştuğunu söyledi. Büyükekşi de Başkan Şahin’in kısa süre önce kendilerini ziyaret ettiğini, Gaziantep için yapılacak projeleri anlatarak, birkaç konu başlığını paylaştığını aktardı.

Özellikle kültür miraslarıyla ilgili neler yapılabileceğini konuştuklarını dile getiren Büyükekşi, şöyle konuştu: “İkincisi de Gazi Muhtar Paşa Caddesinde yeni bir yapılanma, oraya büyük bir yatırım yapıldığından bahsetti. Bununla ilgili biz de Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ne yapabilirizi ile ilgili Antep’e geldik. Yaptığımız çalışma neticesinde Gaziantep’i daha güzelleştirmek, daha sosyal bir hale getirmek ve sadece alışveriş merkezlerinde değil, bir cadde mağazacılığı, caddeyi geliştirmek adına, sosyaliteyi artırmak adına neler yapabileceğiz onu konuşacağız. İnşallah Gaziantep adına hayırlı bir gelişme olur.” BÜLTEN