Küçük Erkekler Voleybol Grup maçlarında tüm rakiplerini yenen “Filenin Küçük Şahinleri” Türkiye yarıfinallerine yükseldi.Şahinbey Karataş Kapalı Spor Salonunda oynanan grup maçlarında rakipleri karşısında rahat galip gelen mavi şimşekler hedefini Türkiye finalleri olarak belirledi.

Gaziantep’in ev sahipliği yaptığı turnuvaya; Hatay, Adana, Osmaniye, Mersin ve Gaziantep illerinin voleybol takımları katılmaya hak kazanmışken turnuvadan bir gün önce yapılan teknik toplantıda Adana ve Hatay takımları son anda turnuvadan çekilme kararı aldılar. Bu gelişme sonrasında çekilen kura sonrasında önce Osmaniye Düziçi İstiklal Orta Okulu takımı ile sonra da Mersin Tarsus Güney Yıldızları takımlarıyla eşleşen Şahinbey Belediye Gençlik spor Voleybol küçük erkek takımı her iki rakibini de yenerek grup birincisi olarak adını Türkiye yarıfinallerine katılacak takımlar arasına yazdırdı.

Turnuva sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan kulüp menajeri Erol Göbelek; “çok kısa süre önce “A takımımız” 1. Lige yükseldi. Bu nedenle altyapımıza fazlasıyla önem veriyoruz. Bu bağlamda gerek altyapı tesisleri olsun gerekse de antrenör kadrosunda önemli gelişmelere imza attık. Bugün burada aldığımız bu başarıyla bunun sonuçlarını görmekteyiz. Amacımız altyapımızı güçlendirip ileriki yıllarda kendi ilimizden takımımıza önemli oyuncular yetiştirmek olacak. Ayrıca grup birincisi olarak Türkiye yarıfinallerine yükselen başta antrenörlerimizi ve de sporcularımızı kutluyorum.” şeklinde konuştu.