Kübra'nın evlerinin yanındaki bakkalın önünden kaçırılmış olabileceğini söyleyen aile, kameralarda siyah passat bir otomobilin orada gezindiğini ve kaçırılmış olabileceğini ileri sürdü.

Fabrika işçisi Hüsamettin ile Hülya Çakıroğlu çiftinin kızı Hatice Kübra, ikizi Esma ve ablası 5 yaşındaki Seval ile birlikte bakkala gittikten sonra kayboldu. Kızlarının kaçırılmış olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyen anne Hülya Çakıroğlu, hemen Ocaklar 25 Aralık polis karakoluna başvurdu.
Ocaklar mahallesinde 8 numaralı sokaktaki evlerinin biraz ilerisinde bakkal dükkanının önünden kaybolan Kübra için aramalar başlatıldı. Ailesinin aramasına rağmen bulanamayan minik Kübra'nın bulunması için kayıp başvurusunda bulunulması üzerine, polis mahallede arama çalışması başlattı. Kayıp kızlarının bulunmasını isteyen Çakıroğlu ailesi, minik Hatice Kübra'dan gelecek iyi bir haber bekliyor.
HABER YOK

Kızının hayatından endişe ettiğini ve bulunmasını gözyaşlarıyla isteyen Hülya Çakıroğlu, "Saat 16 gibiydi; kaynanam, kayınbabam ve ben dışarı çıktık çocuklarla birlikte. Çocuklara kaynamış mısır aldık. Aşağı bakkala doğru yürüdüler. Biz de arkalarından bakıyorduk. Büyük kızımla ikizlerin birisi geldi. İkizin diğeri gelmedi. Her yerde aramaya başladık. Önceki gün saat 16.00'dan beri hala haber alamadık. Çok kötü bir durum. Aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Hayatından endişe ediyorum" dedi.

GÖRENLER HABER VERSİN

Babaanne Asiye Çakıroğlu ise "Her yeri aradık bulamadık. Kaybolsa bulunurdu. Çocuğu kaçırdılar herhalde. Gören, duyan bize haber versin" dedi. Polisle birlikte çocuklarını arayan aile bireyleri gelecek umutlu haberi bekliyor. Kaybolan Hatice Kübra'nın ikizi Esma Gül Çakıroğlu ise olaylardan habersiz, kardeşinin resmine bakıp, kardeşinin evde uyuduğunu söylüyor. Öte yandan polis, çocuğun kaçırılma ihtimali üzerine mahalleye giren çıkan araçların plakalarını da tespit ediyor.