AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer "Türkiye'nin geleceği siyasal ve ekonomik istikrardadır."

Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Ak Parti Ekonomi İşleri Başkan Yrd. ve Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer Gaziantep Organize Sanayi Bölgesindeki fabrika ziyaretlerinde sanayideki gelişmeleri değerlendirdi ve fabrikalardaki işçilerle sohbet etti.

7 Haziran seçimlerinin en önemli yanının istikrar oldugunu vurgulayan Koçer "Siyasi istikrarın devamı ekonomik istikrar getirir bu da üretimin,istihdamın ve ihracatın devamı demektir" dedi. Türkiye'nin her şeyden çok siyasal ve ekonomik istikrara ihtiyacı olduğunu belirten Nejat Koçer kriz algısı yaratılmaya çalışıldığına dikkat çekti. Gaziantep'in Türkiye'nin 2 katı büyüyen bir sanayi şehri olduğunu belirten Koçer, öncelikle markalaşma, arge ve inovasyonda yıllar önce başlanan projelerin bugün meyvesini vermeye başladığını belirterek ürün ve ülke çeşitliliğinde Gaziantep'in rekabetçi olduğunun altını çizdi. Gerek Türkiye ekonomisinin gerekse Gaziantep sanayisinin Haziran ayından itibaren yeni bir çıkış yakalayacağına inandığını belirten Nejat Koçer seçimden sonra ekonomide büyük bir çıkış beklediğini belirtti. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi ziyaretinde Enderpen, Özpolat Makina, Arpacıoğlu Mercimek, Kursan Plastik Ambalaj ve Şölen Çikolataya uğrayan Nejat Koçer firma yetkililerinden fabrikaların üretimleri ile ilgili bilgi alıp işçilerle sohbet etti.