İtfaiye ve AFAD ekipleri dün akşam saati itibariyle aramayı bıraktı. Bugün sabah saatlerinden itibaren arama çalışmalarına yeniden başlandı. Sabahın erken saatlerinden itibaren Tuncay Kara'yı arama çalışmalarına kendisinin son olarak görüldüğü kritik noktalardan başlandı.

YARISI BİTTİAFAD ve İtfaiye ekipleri, yanan kısmın yaklaşık yarısında tarama çalışmalarını tamamladı. Bugün akşam saatlerine kadar Kara'nın son olarak görüldüğü kritik noktalardaki tarama çalışmaları tamamlanmış olacak. Buralarda da Kara'nın izine rastlanmazsa, arama tarama çalışmaları diğer noktalara yoğunlaştırılacak.

25 bin m2'lik alandaki fabrikanın 15 dönümlük alanının imalat, 10 bin dönümünün ise depo olarak kullanıldığı, depo kısmının köye sınır olduğu bildirildi.

15 SAATTE KONTROL ALTINA ALINMIŞTISelçuk İplik'in Sam köyündeki deposunda pazartesi günü saat 16.000 sıralarında çıkan yangın 15 saatte kontrol altına alınmıştı. Yangın esnasında depoya girdiği iddia edilen tesis sahibi Tuncay Kara'ya ise yangının çıktığı andan itibaren hala ulaşılamıyor. Meral KINACILAR