Gaziantepspor’un alt yapısında attığı çok sayıda golle dikkat çeken Ümit Deniz’e teklif yağıyor.

Gençler U – 18 liginde attığı 16 golle iki sezon öncesinin gol kralı olan genç yetenek, bu sezonda kaptanlığını yaptığı A2 takımında attığı 5 golle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.Şimdiden başta süper lig kulüpleri olmak üzere birçok takımın transfer listesinde yer alan Ümit Deniz, öncelikli hedefinin Gaziantepspor A takım olduğunu belirtti.

Gol vuruşlarındaki becerisi, kıvrak ayakları, sert şutları, isabetli ortaları ve şut özellikleriyle de gelecek için umut bağlanan genç oyuncu yakın zamanda Süper Lig’in yıldızlarından birisi olmaya aday.Gaziantepspor’un bu sezon öncesi profesyonel imza attırmayı düşündüğü genç oyuncu için süper lig ekiplerinden Konyaspor ve Kayseri Erciyesspor, genç golcüyü kadrosunda görmek isteyen kulüpler arasında yer alırken, birçok birinci lig takımı da gol kralını kendi bünyelerine katmanın hesaplarını yapıyor.

Gaziantepspor’a vefa borcunun olduğunu ifade eden geleceğin yıldızı, “Bazı takımlardan transfer teklifler gelmeye başladıysa elbette ki yeteneğimi görmelerinden kaynaklanıyor. Bana bu yeteneği kazandıran ise Gaziantepspor ve alt yapı hocalarımdır. Bunca yıldır verdikleri emeklerin karşılığında benimde gönlümü verdiğim ve taraftarı olduğum Gaziantepspor’a hizmet etmekte öncelikli görevimdir. Eğer kendi kulübüm beni düşünmüyorsa da bende artık hayatımı kazanmak zorundayım. Gelen teklifleri bir şekilde değerlendirmek durumundayım” şeklinde konuştu.