Her maça üç puan almak için çıktıklarını söyleyen Gaziantepspor’un deneyimli oyuncularından Ekrem Dağ, “idmanlarda çalışıp bu kötü günlerden kurtulmak istiyoruz. Önemli olan mücadeleyi bırakmamak elimizden bu gelmek zorunda” dedi.

Elazığ ve Gençlerbirliği maçında beklenilen performansı sergileyemediklerini söyleyen Ekrem, " bunlar futbolda bazen olabiliyor. Galibiyet için sahaya çıkıyoruz ama maalesef futbolda bir iki pozisyon hatasında golü yiyorsun, moralin bozuluyor ve düşüş geliyor. Bunlar olmaması gerekiyor. Bu yüzden idmanlarda çalışıp bu kötü günlerden kurtulmak istiyoruz. Önemli olan mücadeleyi bırakmamak elimizden bu gelmek zorunda” dedi.

ÜÇ PUAN ALIRSAK RAHATLARIZ

Trabzon maçının her maç olduğu gibi kendileri açısından son derece önemli olduğunu vurgulayan Dağ, “Üç puan alırsak ve rakiplerimiz puan kaybederse büyük ihtimalle çok rahatlarız. O yüzden fazla düşünmeden idmanlarda çalışıp önümüzde ki maçlarda güzel bir şekilde mücadele vererek galibiyeti elde ederiz” dedi.

KÜME DÜŞME DURUMUNA GETİRMEYİZ

Kırmızı – siyahlı forma altında sadece kendileri adına mücadele etmediklerini ifade eden Dağ, “Şehir için, futbolcular aileleri için, Gaziantep için mücadele ediyoruz. Gaziantep çok önemli bir şehir, bu nedenle sahaya çıkan 11 futbolcu olsun, yedek kulübesinde ki arkadaşlar olsun ve kadroya giremeyenler olsun mücadele veriyoruz. Bu mücadeleyi bırakmadan Gaziantepspor’u küme düşme durumuna getirmeyiz” şeklinde konuştu.