Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ‘da değişim rüzgârları her alanda esmeye devam ediyor. Tesislerin bakımının yanı sıra futbolcuların ısınma turlarının yapabileceği doğal çimden oluşan koşu parkuru yapılıyor. Futbol şube sorumlusu Çetin Katırcıoğlu ve genel menajer İsmet Savcılıoğlu’nun üzerinde titizlikle durduğu parkurun tam hazır hale getirilmesi bekleniliyor.

Sadece ısınma koşuları için tesis ile antrenman sahasına futbolcuların gidiş dönüş yapmak zorunda olduklarını aktaran genel menajer İsmet Savcılıoğlu, hemen yanı başımızda bulunan ormanlık alanı içerisinde koşu yerleri vardı. Burayı iyileştirip özellikle salon çalışması öncesi kullanabileceğimiz bir kulvar haline getirmeye çalışıyoruz. Bu parkur bize hem zaman anlamında hem de şartlar da daha da kolaylık sağlayacaktır, dedi.

Futbol şube sorumlusu Çetin Katırcıoğlugil ise tesisleri tepeden tırnağa bakıma aldıklarını, oyuncuların daha iyi koşullarda kalması yönünde tüm hazırlıkları sürdürdüklerini ve başarılı bir ekip kurmanın mücadelesini verdiklerini söyledi.