Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası seçimi çalışmaları sürerken Aksiyon grup 3 yıllık bir dönemde neler yaptıklarını ve hedeflerini Uğur Plaza’da muhasebecinin katıldığı bir toplantıda anlattılar. Aksiyon grubu adına Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkan adayı Hüseyin Özbay, "Göreve geldiğimiz günden beri hiçbir ayrım yapmadan tüm meslektaşlarımız adına meslek mensuplarının tercihinin doğruluğunu ispatlar mahiyetinde faaliyetler gerçekleştirdik. Meslek mensuplarının köstek değil, destek olan bir kadroyu iş başına getireceği yönünde inancım tamdır" dedi.

3 yıl dönem boyunca meslek mensuplarına daha iyi hizmet etmek için kurumsal kimliği daha üst düzeye taşıdıklarını belirten Özbay, öncelikle siyasetten uzak durdurduklarını ifade ederek sadece meslek mensuplarının çalışma ortamlarının düzenlenmesi yönünde bir çok çalışmalar yaptıklarını açıkladı.

KURUMSALLAŞMAK ÖNEMLİ

Özbay konuşmasına şöyle devam etti: “Bir konuda söz sahibi olmak ve sözünüzün gerekli muhatap makamlarda karşılık bulması için kurumsallaşmak vazgeçilmez yaşamın bir parçasıdır. Biz meslek mensupları ile bir araya gelerek bir çok alanda çalışmalar yaptık. Göreve geldiğimiz günden beri hiçbir ayrım yapmadan tüm meslektaşlarımız adına meslek mensuplarının tercihinin doğruluğunu ispatlar mahiyetinde faaliyetler gerçekleştirdik. Meslek mensuplarının köstek değil, destek olan bir kadroyu iş başına getireceği yönünde inancım tamdır “dedi. NECMETTİN GÖRGÜN