Gaziantepspor'un yetenekli futbolcusu Elyasa, Bursaspor'u 4-1 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Büyük takımların korkulu rüyası olacağız dedi.

Gaziantepsporlu Elyasa, Bursaspor'un baskılı oynadığını belirterek, Çok güzel bir atmosfer vardı. Bursaspor'a müthiş bir destek vardı. Bursaspor çok baskılı oynadı. Biz çok iyi oynadık. İyi kontraataklara çıktık ve golleri bulduk. 2 tane Cenk kardeşimiz gol de kaçırdı. Devre arasında kilitlendik. Haftalardır iyi bir çıkışımız var. Bunu sürdürmek istiyorduk. Bu galibiyetle zaten yeni hedefler koyabileceğimizi düşündük. İkinci yarıya bu şekilde girdik. Yeniden pozisyonlar bulduk, değerlendirdik ve farklı skor oldu. Bursaspor'un kötü gününde olduğunu söyleyemem. Bu sezon oynadığım en yüksek tempolu maçlardan biriydi. Onları tebrik ediyorum. Artık bir takım olduk. Bunun devamını getirmek istiyoruz. İlerleyen haftalarda da çok daha farklı yerlerde olacağız. Büyük takımların da korkulu rüyası olacağız şeklinde konuştu.

ESKİŞEHİR MAÇINDA YOK

Öte yandan tecrübeli futbolcu Elyasa cumartesi oynanacak olan Eskişehir maçında forma giyemeyecek. Bursa maçına sınırda çıkan ve maçın 53 dakikasında Volkan Şen'e yaptığı faulle sarı kart gören Elyasa cezalı duruma düştü. Tecrübeli futbolcu gördüğü bu kartla Eskişehir maçında tribünde oturmak zorunda kalacak.