Transfer çalışmalarını sürdüren Gaziantepspor, Çaykur Rizespor ile 30 Haziran’da sözleşmesi sona erecek olan Koray Altınay’ı kadrosuna katmak istiyor.

Hem orta sahada hem de sağbekte görev alabilen ve son 3 sezonunu Karadeniz ekibinde geçiren 24 yaşındaki oyuncu için girişimler hızlandı.

TEMASA GEÇİLDİ

Gelecek sezon ligde kötü günler geçirmek istemeyen Gaziantepspor, transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Rotayı sözleşmesi biten futbolculara çeviren temsilcimiz, Çaykur Rizespor’un 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Koray Altınay’ı kadrosuna katmak istiyor. Transfer komitesinin oluşturduğu transfer listesi üzerinden görüşmeleri sürdürürken 30 Haziran’da Karadeniz ekibiyle sözleşmesi sona erecek olan gurbetçi futbolcuyu kırmızı – siyahlı renklere bağlamayı amaçlıyor.

GOLÜ YOK

Bayern Münih altyapısından yetişen Koray, orta sahanın yanı sıra sağ bekte de görev alabiliyor. Geçen sezonu gol atmadan ve 2 asistle kapatan Koray Altınay, 14 sarı, 1 de kırmızı kart gördü. Üç sezondur Karadeniz ekibinde toplam 99 maça çıkan Koray’ın Süper Lig’de henüz golü bulunmuyor. Güçlü yapısıyla dikkat çeken Koray Altınay, oyunun savunma yönündeki başarısıyla biliniyor.

SPOR SERVİSİ