PTT birinci liginde Play Off potasından uzaklaşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’un, hedefinden kopmaya niyeti yok.

Ligin 29. hastasında süper lige doğrudan yükselmeye en yakın ikinci aday olan Adana Demirspor karşısında geriden gelerek maça ortak olan mavi – beyazlı temsilcimiz, yarın kendi evinde konuk edeceği Bucaspor karşısında galibiyetle sahadan ayrılmak istiyor.

Hazırlıklarını teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde sürdüren temsilcimizde futbolcuların bir hayli moralli oldukları gözlendi.

KAYBETMEYECEĞİZ

Samsunspor mağlubiyetinin ardından güçlü rakipleri karşısında elde edilen bir puanın moral açısından kendilerine oldukça iyi geldiğini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “Güçlü rakibimiz karşısında ve taraftar baskısı altında deplasmandan aldığımız beraberlik sonrası kendi evimizde mutlaka Buca’yı yenmek istiyoruz. Futbolcu arkadaşlarım da çok inançlı. Seyircimizin de desteğiyle hedefe ulaşacağımızı düşünüyorum. Çünkü bir yerlere gelmek istiyorsak kendi sahamızdaki maçları kaybetmeyeceğiz. İki hafta önce kaybettiğimiz Samsunspor maçını bir kaza olarak görüyorum. Adana Demirspor ile başa baş mücadele eden futbolcularım ne kadar kaliteli olduklarını bir kez daha kanıtlamış oldular. Kendilerini taraftar baskısı altında kalmadan oynadıkları için yürekten kutluyorum” açıklamasını yaptı.

İNANIYORLAR

Mavi - Beyazlı futbolcular, Bucaspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak istediklerini belirttiler. Adana Demirspor karşısında öne geçmelerine rağmen sahada iki puan bıraktıklarından dolayı üzüntülü olduklarını vurgulayan futbolcular, “Artık bu maç geride kaldı. Biz yarın oynayacağımız Bucaspor maçını düşünüyoruz. Tüm çalışmalarımızı 3 puan üzerine kurgulayarak, hazırlıklarımızı tamamladık. Bu maçta iyi bir futbol sergileyerek 3 puanı alan taraf olacağımıza inanıyoruz” dediler.

MUHARREM TÜRKOĞLU