Gaziantepspor’da son haftalarda oynadıkları futbolla dikkatleri üzerine çeken iki genç yıldız adayı Emre Nefiz ve Orkan Çınar, hafta sonu konuk edecekleri Konyaspor maçı öncesinde iddialı konuştular. Gazetemize önemli açıklamalarda bulunan genç yıldızlar, Konyaspor’u da eli boş göndereceklerini inandıklarını belirttiler. Teknik direktör Mutlu Topçu’ya da teşekkür eden iki futbolcu, kendilerine olan güveni boşa çıkarmayacaklarını ve her geçen gün üstüne koymaya devam edeceklerini söylediler. Taraftarlara da destek çağrısında bulunan Orkan ve Emre, Galatasaray maçındaki gibi stadyumu dolu görmeyi arzuladıklarını söylediler.

ORKAN; “İYİ GİDİŞİMİZ SÜRECEK”

Gaziantepspor’da son haftalarda gösterdiği başarılı performansla kamuoyununda dikkatini çeken Orkan Çınar, takımının başarısı için çalışmaya devam ettiğini söyledi. Her geçen hafta kendi performansını geliştirmek için daha da fazla çalıştığını belirten genç futbolcu, “Son haftalarda yeniden toparlanmayı başardık. Takımımızda gerçekten iyi bir ortam var ve bu sonuçlara da yeniden yansımaya başladı. Konyaspor’un ne kadar iyi bir grafik sergilediğinin farkındayız ama bizim bu ligde yenemeyeceğimiz bir takım yok. Yeter ki taraftarımız bize inansın ve destek olsun” dedi.

“ÖZEL OLARAK FRİKİK ÇALIŞIYORUM”

Osmanlıspor deplasmanında bu sezon ilk frikik golünü kaydeden Orkan Çınar, “Duran toplara gerçekten önem veriyorum. Bazen istediğiniz her şeyi sahaya koyamazsınız ancak kullandığınız bir serbest vuruş size galibiyeti getirebilirim. Yaşım henüz çok genç ve ben yeteneklerimin üzerine daha fazla koymak için çalışıyorum. Bunun içerisinde frikikleri de sayabilirsiniz, orta ve pas çalışmalarını da. Futbol oynamaktan keyif alıyorum ve potansiyelimi tüm Türkiye’ye göstermek için çalışmaya devam edeceğim. Ama önceliğim her zaman Gaziantepspor’un başarısı olacak” dedi.

“İYİ OYNARSAM MİLLİ TAKIM OLACAKTIR”

Son haftalarda oynadığı etkileyici futbolla Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim’in de dikkatini çeken Orkan, “Ben futbolumun üzerine koyduğum sürece her şeyin kendiliğinden geleceğine inanıyorum. Tabi ki hayallerim Fransa ama ben bunu hak ettiğimi kanıtlamak için çalışmaya devam edeceğim” diye konuştu.

EMRE; “TARAFTARIMIZ DESTEK OLURSA YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK”

Gaziantepspor’un genç futbolcuların Emre Nefiz, Konyaspor maçı öncesinde taraftarlarına destek çağrısında bulundu. Son haftalarda oldukça iyi performans sergilediklerini belirten genç futbolcu, Galatasaray maçındaki gibi bir desteği tüm maçlar öncesinde hayal ettiklerini de belirtti. Desteğin kendileri açısından çok önemli olduğunu vurgulayan genç futbolcu, “Son üç maçta iyi bir performans gösteriyoruz ve yenilmedik. Takım olarak moralimiz yerinde ve bu sahayada yansıyor. Hocamızda bana güveniyor ve forma şansı veriyor. Ben başta hocamız olmak üzere taraftarımızın, yönetimizin bize olan güvenini boşa çıkarmamak için terimin son damlasına kadar savaşmaya devam edeceğim. Taraftarlarımız bize destek olduğu zaman yenemeyeceğimiz takım yoktur” dedi.

KONYASPOR ELBETTE İYİ BİR GRAFİK YAKALADI AMA…”

Konyaspor’un son haftalarda iyi bir performans sergilediğini ancak bunun kendilerini korkutmadığını belirten Emre Nefiz, “Rakibimiz son haftalarda iyi bir performans sergiliyor. Ancak Osmanlıspor’da bizim maç öncesine kadar bir seri yakalamıştı. Biz bu ligde hiç bir takımdan korkmuyoruz. Takım olarak disiplinimizi koruyup, mücadele edip bu maçı da kazanacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.