Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Gaziantepspor bugün saat 13:00’de ligin flaş takımlarından Torku Konyaspor’u konuk ediyor. Ligde oynadığı son üç maçıda kaybetmeyerek çıkış yakalayan kırmızı-siyahlılarda zorlu maç öncesinde eksik futbolcuların sayısının fazla olması teknik direktör Mutlu Topçu’yu da düşündürüyor. Hafta içerisinde Konyaspor ile olan sözleşmesini uzatan Aykut Kocaman ise Gaziantepspor’u mağlup ederek zirve mücadelelerini devam ettirmek istiyor. Saat 13:00’de Kamil Ocak Stadyumunda başlayacak olan mücadele LİG TV ekranlarından naklen yayınlanacak ve genç hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.

KADRO MERAK EDİLİYOR

Gaziantepspor’da zorlu Konyaspor maçı öncesinde sakat oyuncuların durumu teknik direktör Mutlu Topçu’yu da düşündürüyor. Genç teknik adamın nasıl bir 11 sahaya süreceği merak edilirken, sürpriz isimlere de şans verebileceği öğrenildi. Ayrıca Mutlu Topçu, Konyaspor’un önemli hücum silahları olduğunu ancak kendilerinin özel olarak önlem almayacaklarını da hafta içerisinde yaptığı açıklamalarda dile getirmişti.

“KOCAMAN” OYNUYORLAR

Konuk ekip Torku Konyaspor ise bu sezon gösterdiği başarılı performansla ligin en flaş takımı olmayı başardı. Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetimindeki Konyaspor, 24 hafta sonunda topladığı 43 puanla ligde Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın ardından üçüncü sırada bulunuyor. Avrupa’ya gitmek isteyen Torku Konyaspor, kırmızı-siyahlı takımımıza karşı Gaziantep’e galibiyet hedefiyle geliyor.

2008’DEN BU YANA YENİLMEDİK

Gaziantepspor, lig maçlarında Torku Konyaspor'a evinde uzun süredir yenilmiyor. Torku Konyaspor'a karşı Gaziantep'deki son mağlubiyetini 19 Ekim 2008 tarihinde 1-0'lık sonuçla alan kırmızı-siyahlı ekip, bu tarihten sonra rakibiyle iç sahada oynadığı 3 lig maçından beraberlikle ayrıldı.