Ak Parti Gaziantep Milletvekili Adayları Mehmet Şimşek, Abdulhamit Gül, Şamil Tayyar, Canan Candemir Çelik, Abdullah Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan, Serpil Kavrak, Ali Şahin, Fikret Murat Tural, Yusuf Erdem Güzelbey, Menderes Karaduman, Muhammed Hakan Tanrıöver, Ankara Arena Stadı'nın ardından bugün de ŞKM'de düzenlenecek tanıtım toplantısıyla kamuoyuna tanıtılacak. Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, bazı kesimlerden eleştiri alan adaylarla ilgili, "Hepsi Antepli, pırıl pırıl insanlar, biz bu listenin arkasındayız" dedi.

GENEL MERKEZİN TAKDİRİ

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, bugün yapılacak aday tanıtım toplantısı önce dün il binasında bir basın toplantısı düzenledi. Özkeçeci, Çarşamba günü Ankara Arena Stadında Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımı ile Türkiye'deki tüm Ak parti adaylarının tanıtıldığını belirterek, "Başbakan seçim beyannamesini okudu, adayları şehir şehir tanıttı" dedi.

Aday tespitinin Genel merkezin takdiri olduğunu, aday tesbitinde birçok kriterin gözönüne alındığını dile getiren Özkeçeci, "Genel merkez tüm vekillerin kaydını tutuyor. Uygun görülen devam ediyor. Bugün de ŞKM'de saat 15.00'te adayların tanıtımı yapılacak. Tüm adaylar Gaziantep ve Türkiye için hayırlı olsun. Kadın adaylarımızdan Canan hanımın, milletvekilliğinde 3. dönemi olacak. Serpil hanım teşkilattan gelme. Ülkemiz ve sizler için çalışacaklar. Hepsi bizim adayımız. Hepsi Antepli. Önce Gaziantep sonra Türkiye için çalışacaklar" dedi.

ADAYLAR KONVOY EŞLİĞİNDE ŞEHRE GİRECEK

Adayların tanıtım toplantısından önce havaalanında karşılanacağını ve konvoy halinde şehre gireceklerini belirten Özkeçeci, "Yine söylüyorum liste pırıl pırıl. Biz bu listenin arkasındayız. Gaziantep her zaman Türkiye ortalamasının yüzde 10 üzerinde oy alıyor. Bu 10. seçim olacak, 10. kez sandık başına gidiş olacak" dedi.

CHP Lideri Sayın Kılıçdaroğlu'nun, hedef yüzde 35 sözlerini de eleştiren Özkeçeci, "Bir parti genel başkanı hayalim hedefim yüzde 35 der mi? Biz ne diyoruz o ne diyor. Biz kendi hedefimizi aşmak istiyoruz diyoruz" dedi.

ADAYLAR PAZARTESİNDEN İTİBAREN SAHADA

Pazartesi günü adaylarla sahaya ineceklerini dile getiren Özkeçeci, "Bizi başka partiler ilgilendirmiyor. Celal Doğan olmuş başka biri olmuş önemli değil. Hedef 9'u korumak ve üzerine çıkmak. Hem teşkilatımızın hem Başbakanımızın ilk seçimi. Siyasette küskünlük olmaz. O zaman nefsi olur. Bizim davamız var onun peşindeyiz." dedi. Meral KINACILAR