(DHA)- GAZİANTEP'te kimliği henüz belirsiz bir kişi, kız kaçırma meselesi nedeniyle husumetli olduğu 29 yaşındaki Sait Çoban'ı arazide tabancayla öldürüp kaçtı.

Olay, gece geç saatlerde merkez Şehitkamil İlçesi'nin Karacaahmet Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği henüz belirsiz bir kişi ile Sait Çoban, aralarında daha önceye dayanan kız kaçırma nedeniyle başlayan husumeti konuşmak için otomobille boş bir araziye gitti. Burada bir süre konuşan ve tartışan ikiliden öfkelenen kimliği belirsiz kişi, yanındaki tabancayla Sait Çoban'a ateş açtı. Çoban, göğsüne isabet eden kurşunlarla olay yerinde yaşamını yitirirken, cinayet şüphelisi otomobiliyle kaçarak izini kaybettirdi. Olay yerinde inceleme yapan polis, boş kovanları toplayarak cinayet şüphelisinin kimliğini belirleyerek yakalanması için çalışma başlattı.

Ölümüyle yakınlarını yasa boğan evli ve 2 çocuk babası Çoban'ın cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Çoban’ın cenazesi yapılan otopsi işleminin ardından yakınlarına teslim edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.