“Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımızla gurur duyuyorum” diyen Konukoğlu, alınan seri galibiyetlerden dolayı teknik ekibi ve oyuncuları tebrik etti.

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının şehrin vitrini olduğuna dikkati çeken Gazişehir Gaziantep Takımı Kulüp Başkanı Adil Konukoğlu, “Takımımız lige İskenderun mağlubiyetiyle başladı. Ardından kendi sahasında Balıkesir BŞB., Ankara TSK takımlarıyla oynadı ve bu maçların ikisini de farklı skorla kazandı. Ardından deplasmanda çekişmeli geçen İzmir Büyükşehir Belediye maçını oynayarak bu karşılaşmada önemli bir galibiyet daha aldı. Kendi evinde son oynadığı Bağcılar maçında da iyi bir oyun ortaya koyan takımımız sahadan farklı skorla ayrılarak galip geldi. Süper Lig de 9 puanla 3. Sıraya yükseldi. Bu gurur verici bir tablo. Biz kulüp olarak iki branşta faaliyet gösteriyoruz. Birisi futbol, diğeri Tekerlekli Sandalye Baketbol. İki takımımızın da başarılı olması için elimizden gelini yapıyoruz. Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımızın önemi ve anlamı oldukça büyük. Bizlerde bu anlamlı ve önemli branşa mümkün olduğu kadar destek veriyoruz” dedi.

SERİ DEVAM EDECEK

Engelli spor branşlarının Avrupa ve Dünya dereceleri aldığını hatırlatan Konukoğlu, “Tekerlekli Sandalye Basketbol U23 Türkiye Milli Takımının Dünya ikincisi olması, Tekerlekli Sandalye Basketbol Türkiye A Milli Takımının Avrupa Şampiyonu olması, ardından Ampute Milli Takımının Avrupa şampiyonu olması göğsümüzü kabarttı. Spor anlamında ülkenin bu tür başarılara ihtiyacı var. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in bu konuda oldukça duyarlı. Büyükşehir Belediyesi olarak onlar da tekerlekli sandalye basketbol takımımıza maddi ve manevi olarak destek veriyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizlerin bu desteği devam ettiği sürece, Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, sadece 4 maçlık seriyle kalmayacak, bu seriyi devam ettirerek sezon sonunda ligi en iyi yerde bitirecektir. Bir takımın lige nasıl başladığı değil, ligi nerede bitirdiği çok önemli. Bu konuda takımıma güveniyorum. Hedefimiz Süper Lig’de başarılı olup, Avrupa kupalarına katılarak ülkemizi, ilimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek. Şu ana kadar gösterilen başarıdan dolayı Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımızı tebrik ediyorum ”şeklinde konuştu.

SPOR SERVİSİ