Dün kulüpten yapılan açıklamada Mahmut bilir, Rıdvan Şimşek, Yalçın Kılınıç ve Emmanuel Balogun Başkan Adil Konukoğlu’nun katılımıyla kendilerini Gazişehirli yapan imzayı attılar.

HEDEF SÜPER LİG

Başkan Adil Sani Konukoğlu, yeni transferlerle yaptığı konuşmada futbolcularına olan güvenlerinin sonsuz olduğunu ve yeni sezonda Gaziantep şehrini hak ettiği yer olan Süper Lig'e çıkaracaklarına inandığını vurguladı.
Öte yandan Gençlerbirliği'nden transfer edilen Mahmut Bilir 3 yıllık sözleşme imzalarken, Yalçın Kılınç, Balogun ve Rıdvan Şimşek 2'şer yıllık resmi sözleşme imzaladılar.

FORMA NUMARALARI BELLİ OLDU

Gazişehir’in transferlerinin forma numaraları da belli oldu.
Forma numaraları ise şöyle;
Mahmut Bilir : 42
Rıdvan Şimşek: 25
Yalçın Kılınç: 5
Balogun: 21

Yalçın Kılınç resmileşti

Gazişehir Gaziantepli futbol severlerin transfer haberini ilk defa Gaziantep27 Gazetesinden duyduğu Yalçın Kılınç’in işlemleri resmileşti. Yeni teknik direktör Yalçın Koşukavak’ın kadrosunda görmek istediği genç stoper yeni sezonda kırmızı – siyahlı formayı terletecek.

YALÇIN KILINÇ KİMDİR? 1 Ekim 1988 yılında Mardin'de dünyaya gelen Yalçın Kılınç, profesyonel futbol kariyerine Feriköyspor'da başladı. Defansın her bölgesinde forma giyebilen tecrübeli futbolcu, aktif futbol kariyerini yaklaşık 5 yıldır İstanbulspor'da sürdürüyordu. Sol ayağını iyi kullanmasıyla ön plana çıkmayı başaran Yalçın Kılınç, İstanbulspor formasıyla 139 resmi müsabakaya çıkarken 4 kez de gol sevinci yaşadı.

Teknik Direktörümüz Yalçın Koşukavak ile de kariyerinde çalışma fırsatı bulan Yalçın Kılınç, önümüzdeki sezondan itibaren kulübümüzün başarısı için ter dökecek.

Mahmut Bilir imzayı attı

Yeni sezonda güçlü bir kadro ile şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Gazişehir Gaziantep, transferde düğmeye başladı.

Kırmızı – siyahlı temsilcimiz, Gençlerbirliği’nden Mahmut Bilir ile her konuda anlaşma sağlayarak 23 yaşında ki oyuncuyu renklerine bağladı.

MAHMUT BİLİR KİMDİR?

18 Ağustos 1994 yılında Ankara'da dünyaya gelen Mahmut Bilir, futbola da Gençlerbirliği alt yapısında başladı. Ön libero ve stoper mevkisinde de forma giyen 1.83 cm boyundaki Mahmut Bilir, genç yaşına rağmen futboluyla ön plana çıkmayı başardı.
Geçtiğimiz sezonu Hacettepe forması altında tamamlayan 23 yaşındaki futbolcu, burada 31 karşılaşmaya çıkarken 4 kez de gol sevinci yaşadı.

Rıdvan’da işlem tamam

Gazişehir Gaziantep son olarak Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da forma giyen Rıdvan Şimşek ile anlaşmaya vardı. Sağ bek mevkisinde forma giyen Rıdvan Şimşek haberini Gaziantep27 gazetesi okuyucularına duyurmuştu.

RIDVAN ŞİMŞEK KİMDİR?

17 Ocak 1991 yılında İzmir'de dünyaya gelen Rıdvan Şimşek, futbola Karşıyaka alt yapısında başladı. Gösterdiği başarılı performansla kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran deneyimli futbolcu, 2011 sezonunda Beşiktaş'a transfer oldu. Buradan ise sırasıyla, Karabükspor, Elazığspor, Gaziantepspor, Antalyaspor ve Elazığspor formalarını terletti. Kariyerinde 157 maça çıkan Rıdvan Şimşek, bu karşılaşmalarda 3 kez gol sevinci yaşarken 10 kez de asist yapma başarısı gösterdi.

İlk yabancı Bangoun

Gazişehir ilk yabancı transferini Nijeryalı futbolcu Femi Emmanuel Bangoun ile gerçekleştirdiKulüpten yapılan açıklamada 25 yaşındaki hücum futbolcusu Femi Emmanuel Bangoun'a kulübümüze hoş geldin diyor, formamız altında başarılar diliyoruz denildi.

FEMİ EMMANUEL BANGOUN KİMDİR?

27 Aralık 1992 yılında Nijerya'nın Kaduna şehrinde dünyaya gelen Bangoun, futbola da doğduğu şehrin takımı olan Kaduna United'da başladı. Sağ ve sol kanatta forma giyebilen Femi Bangoun, yüksek hızı ve top tekniğiyle dikkat çekiyor. Kariyerinde Olhanense, Farense ve Belenenses gibi Portekiz Ligi takımlarında da forma giyen başarılı futbolcu, 185 resmi karşılaşmada forma giyerken 10 gol atıp 17'de de asist yapma başarısı gösterdi.

MUHARREM TÜRKOĞLU