Geçen sene Gaziantep’in kendilerine sahip çıktığını ifade eden Konukoğlu, şehrin tamamının kendilerini desteklemesi durumunda şampiyonluğun kaçınılmaz olduğunu kaydetti.

HALA İÇİM SIZLIYOR

Geçen sene 30 yönetim kurulu ile yola çıktıklarını söyleyen Gazişehir Gaziantep Kulüp Başkanı Adil Konukoğlu, “Bu kongrede aramıza yeni gelen arkadaşlarımız var. Biz yola çıktığımızda Gaziantep ve basın bizlere sahip çıktı, bütün Gaziantep’te spora ne kadar gönül veren arkadaşlarımız varsa bizlere sahip çıkıp destek oldular. Biz onlarla vermiş olduğumuz şampiyonluk mücadelesini maalesef bir penaltı ile kaybettik. Aklıma geldikçe hala içim sızlıyor ama bu futbol sahaya çıkanın biri kazanıp biri de kaybedecek o gün bize kısmet olmadı. Rabbim bu sene İnşallah Play Off finallerine kalmadan direk şampiyonluğu nasip eder. Bu sezon yeni bir yola çıkıyoruz ve aynı desteği sizlerden bekliyoruz. Hem bütün üyelerimizde, Gaziantep ve Gaziantep halkında sahada bizi ve sporcularımızı desteklemelerini istiyoruz. Futbol taraftarıyla olursa güzel, taraftar olmadan futbolun güzelliği ortaya çıkmaz. Biz ne kadar takımımızın yanında olursak hep beraber bu takımda her zaman başarıya koşar, ben inanıyorum. İnşallah bu takım süper lige çıkacaktır” dedi.

ACELEYE GEREK YOK

Geçen sezon kulüpte görev yapan teknik ekibe ve futbolculara t6eşellür eden Konukoğlu, “Bu sene aramıza katılan futbolcularımıza, hocamıza ve ekibine bu sezon için başarılar diliyorum. Burada ki amaç şampiyonluğun yanında alt yapıya verilen önem. Geldiğimiz günden beri alt yapının imkanlarını geliştirdik alt yapımızda ki arkadaşlarımızın kalacak yerleri yoktu onlara kalacakları yerler yaptık. İki tane saha inşa ettik ve önümüzde ki dönem içerisinde de sahalarımız yapmaya devam edeceğiz. Belediyelerimize, sayın valimize, milletvekillerimize ve bakanlarımıza teşekkür borç bilirim. Her zaman bizim yanımızda oldular, bize destek oldular. İnşallah bu desteği yine yanımızda hissederiz, önemli olan Gaziantep’tir. Eğer biz bir şeyleri başarabilirsek birlikte başarmış olacağız. Bu başarı bu şehrin başarısı olacak. Asla ve asla bir kişiye, burada ki 30 kişilik yöneticilere ve futbolculara asla mal edemeyiz. Bu ancak ve ancak Gaziantep olarak birlikte olduğumuz taktirde başaracağımız bir iştir. Ben şimdiden statta bizleri yalnız bırakmayacağınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Bu dönem futbolcuları bilinçlendirmiş durumdayız. Onlarda ellerinden gelen çabayı yapacaklar ama Gaziantep halkı da gelip sahada bizleri desteklediğinde şampiyonluğun gelmemesi imkansız gibi görünüyor. Ligin yeni başındayız aceleye gerek yok biliyorsunuz lig 34 maçlık maratondur, bu maçların tamamını kazanacağız diye bir garantimiz olamaz ve hiç bir takım yenilmez diye bir konusu olamaz. Gerek iç gerekse de dış sahada başarısızlığımız olacaktır ama her kaybettiğimiz veya berabere kaldığımız maçta bir ders çıkarırsak ona göre hareket edersek mutlaka hedefe ulaşırız. Şu anda teknik heyetimizde, hocamızda her maçtan sonra analizler yapıp kendilerine dersler çıkartıyorlar” açıklamalarında bulundu.MUHARREM TÜRKOĞLU