Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, yerel seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyerek, “Halk huzur, güven ve istikrarın devamından yana oyunu kullandı” değerlendirmesinde bulundu.Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, tüm yurt genelinde sakin bir ortamda ve yüksek bir katılımla gerçekleştirilen yerel seçimin, ülkenin geleceğine yön vermesi açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Sorunların ancak demokrasiyle çözülebileceğini ifade eden Konukoğlu, milli iradenin sandığa yansıdığını ve sandıktan çıkan sonuçlara herkesin saygı göstermesi gerektiğini belirtirken, “Halk huzur, güven ve istikrarın devamından yana oyunu kullandı” sözlerine yer verdi.

Türkiye’nin güçlü bir şekilde yoluna devam edeceğini kaydeden Konukoğlu, şöyle dedi: “Ülkemizin kazanımları riske edilmemelidir. Bundan sonra, Türkiye’nin 2023 hedeflerine odaklanarak, bu konuda atılacak adımlar hızı bir şekilde gerçekleştirilmelidir. İşadamları olarak, Türkiye’nin geleceğine inanıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, daha hızlı büyüyebiliriz.” Bir ilki başararak, Gaziantep’in ilk kadın Büyükşehir Belediye Başkanı olan Fatma Şahin’i de kutlayan Konukoğlu, Gaziantep’in yeni dönemde kalkınma hamlesine devam edeceğini sözlerine ekledi.