Toplu halde hastaneye giden kırmızı siyahlı futbolcuların efor testinden sonra da kan, idrar ve diğer tahlilleri yapıldı. 4 Temmuz'da 10 günlük bir kamp için Avusturya'ya gidecek olan kırmızı siyahlı takımın futbolcuların sağlık kontrolü sırasında oldukça neşeli oldukları dikkati çekti.

BOZFIRAT, PROBLEM YOK

Kulüp doktoru Yusuf Bozfırat her sezon başlangıcında tüm fotbolcuların sağlık kontrolünden geçirildiğini vurgulayarak, Yerli oyuncularımızın tamamının yanı sıra teknik ekibimiz ve bazı yabancı oyuncularımız da sağlık kontrolünden geçirildi. Şu ana kadar takıma katılmayan yabancı oyuncularımız da geldiklerinde kontrole girecek. Futbolcularımızın görünürde hiç bir sağlık problemleri yok dedi.

KİMLER KATILDI

Kulüp doktoru Yusuf Bozfırat ile birlikte Medical Park Hastanesi'ne gelen oyuncular Cenk Tosun, Cenk Güvenç, Murat Ceylan, Mahmut Bezgin, Ferdi Coşkun, Emre Güngör, Elyasa, Taşkın Çalış, Süleyman Damar, Karcameskas, Popov, Orhan Gülle, Muhammet Demir, Mehmet Yiğit, Yasin Erdem, Bekir Ozan, Olcan Adın, Serdar Kurtuluş, Yasin Pehlivan, Eray Birnican, Hakan, Alper Akcam, Şenol Can ile Muhammet Yetmez genel sağlık kontrollerinden geçen isimler oldu.