Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'ı makamında ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’a göreve yeni başlaması dolayısıyla gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde Kent Konseyi Yürütme kurulu üyeleri Hulusi Kalender ve Mustafa Dinçoğlu ile Spor Çalışma Grubu Başkanı Ökkeş Özekşi yer aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ömer Faruk Şiran, Gaziantep'te spor tesislerinin eksiklikleri ve yetersizliklerine değindi.

ŞİRAN: NİTELİKLİ TESİS OLMASI GEREK

Belediyelerin işbirliği noktasında ihtiyaç duyduğu kurumların başında geldiklerini hatırlatan Şiran, “Belediye bize yer verecek ki, bizler de üstüne tesisler, spor kompleksleri yapalım. Başlanmış olan spor tesislerin insanların tamamının yararlanabileceği, kurulduğu bölgede yaşayanların taleplerine cevap verebilecek nitelikte tesisler olması gerekiyor” dedi.

BİNİCİ: TESİSLER KONUSUNDA FİKİR BİRLİĞİNE VARDIK

Bölgede bulunan ve oldukça popüler olan çeşitli spor kulüplerinin de yararlanabileceği tesislerin olması konusunda fikir birliğinde olduklarını vurgulayan Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici, “Ayrıca şehrimizde ki sanayici ve işadamlarının bu konuya dikkatlerinin çekilmesi, ortak çalışma planlarının hazırlanması gerekiyor. Sanayici ve işadamlarımızın konuyla ilgili olarak uzanacak elleri geri çevirmeyeceklerine inanıyorum. Biz de Kent Konseyi olarak her zaman olduğu gibi ortak hareketlerin yarar getireceğine olan inancımızı ve yapılacak her çalışmanın arkasında olacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum” diye konuştu.