AK Parti 5. Olağan kongre 4. Bölge bilgilendirme ve eğitim toplantısı Nevşehir'de yapıldı. Toplantıda kongre sürecine girilen Ak Parti'de Gaziantep’in ilçelerinin devamı için karar alındı. Böylece 5. Olağan kongrede İl harici 9 ilçede mevcut başkan ve yöneticilerle yola devam edilecek.

TEKLİF BİZDEN GİTTİ

Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur, Nevşehir'de yapılan 4. bölge toplantısına 14 ilden il ve ilçe başkanlarının katıldığını anlattı. Toplantıda bir teklif sunduklarını, ilçe başkanları olarak bir beklentilerinin olmadığını, teşkilatta sonuna kadar davanın peşine düşeceklerini, 367 Milletvekili almak için çalışacaklarını ve bunun için teşkilatların devam etmesi kararı aldıklarını belirten Uğur, “Kongrelere tek aday girilecek” dedi.

HOŞLARINA GİTTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Koordinatör milletvekili, Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, genel merkez teşkilat yardımcısı Mahmut Kaçar katıldığı toplantıda, sadece Gaziantep'e özgü böyle bir kararın çıkmasının kendilerini mutlu ettiğini belirten Uğur, "

Teşkilattan kimse istifa etmeyecek, olduğu gibi devam edecek. Teşkilatta bölünme ve ötekileştirme olmasın talebimiz uygun görüldü. Sözlerimiz, birlik ve beraberlik görüntümüz genel merkezin hoşuna gitti memnun oldu saygı duydular” dedi.

4. Bölge toplantısına Ak Parti İl Başkanı Ahmet Uzer'in yanı sıra Şahinbey İlçe Başkanı Hakan Kurt, Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur, Oğuzeli ilçe başkanı Mehmet Ateş, İslahiye ilçe başkanı İbrahim Erdoğan, Nurdağı ilçe başkanı Mehmet Bali, Nizip İlçe başkanı Cuma Gündüz, Karkamış ilçe başkanı Ahmet Özaslan, Yavuzeli ilçe başkanı Mustafa Bağcı ve Araban ilçe başkanı Kamil Kasley katıldı. Meral KINACILAR

FOTO:Halil Uğur