Afyonkarahisar’da kaldığı otelin futbol sahasında teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcuların, kondisyon çalıştığı, yaklaşık 2 saat süren idmanda, pas çalışması da yapıldığı belirtildi.

Kutlu, yaptığı açıklamada, elindeki kadronun eksik olduğunu, hızla transfer çalışmalarının devam ettiğini ve bir kaç güne kadar kadroyu tamamlayacaklarını kaydetti.

SIKI ÇALIŞACAĞIZ

Afyon kampında daha önceden yaptıkları planlamanın sarkmadan devam ettiğini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “Genel anlamda çalışmalardan memnunum. Futbolcularımızın antrenmanlarda ki istekli çalışmaları bizleri lig adına umutlandırıyor. Sezon başına kadar sıkı bir çalışma programı uygulayacağız. Kamp döneminde elde ettiğimiz kondisyon yüklemelerinin karşılığını sezon boyunca alacağımıza inanıyorum” dedi.

LİG DAHA KALİTELİ OLACAK

Bu sezon ligde birçok takımın kadrolarını kaliteli futbolcularla doldurduğunu aktaran Kutlu, “Ligin kalite seviyesi her sezon daha da artıyor. Bu da Türk futbolunun gelişmesine katkı sağlayacaktır. PTT birinci liginde mücadele eden 18 takımın da neredeyse güçleri birbirine eşit sayılacak derecede. O nedenle maçlar daha kaliteli ve çekişmeli geçecek. Ekip olarak bu sezon ligin en iyilerinden olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU