Önceki gün Celal Doğan tesislerinde basın toplantısı yapan ancak anlaşılamadığı belirtilen Bülent Konca resmi siteden bir açıklama daha yayınladı.

Yapılan açıklamada, "Bugün kulübümüzde gerçekleştirilen Passolig Kart tanıtım toplantısına ilişkin olarak gerek ulusal gerekse yerel basında yer alan haberlerde, As Başkanımız Bülent KONCA’nın konuşmasının bir bölümünün ön plana çıkarılmış olması nedeniyle bu açıklamaya ihtiyaç duyulmuştur" denildi.

İŞTE O AÇIKLAMA

Öncelikle Passolig Gaziantepspor Kartı sadece maç bileti yerine geçen bir kart değildir. Bu kartlar taraftarımızın talebi halinde Kredi Kartı ve “Kart27” ulaşım kartı özelliklerine de sahip olacaktır. Böylelikle taraftarlarımız ekstra hiçbir maliyete katlanmadan günlük harcamalarını yaparken Kulübümüze katkıda bulunacaklardır. Ayrıca, Gaziantepspor Logolu kart sahipleri öncelikli ve Federasyon Talimatlarının izin vermesi halinde indirimli maç bileti alım hakkına ve anlaşmalı işyerlerinde indirimli alışveriş hakkına sahip olacaklardır. Bu nedenle, Kulübümüz için hedeflenen 900.000 kart satışı önümüzdeki 5 yıllık dönem için planlanmış olup, yaklaşık 2.000.000 nüfusa sahip şehrimizde ulaşılması imkansız bir hedef değildir. Yeter ki taraftarımız takımından desteğini esirgemesin.