Çocuklar oturdukları koltukta ilgili birimleri arayarak, talimat verdi. 

GÜVENLİK TEDBİRLERİNDEN MEMNUNUM

Gaziantep Valisi Kemal Çeber’in makam koltuğuna Çağdaş Ata Daşdemir ve yardımcısı olarak Duru Altınay oturdu. Temsili Vali Çağdaş Ata Daşdemir ve Duru Altınay, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasında bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, kendilerine bugünü armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla andı. Çocukları makamda karşılayan Kemal Çeber ise makamını devrettiği öğrencilere Gaziantep’te yapılması gereken çalışmaları sorması üzerine makamı devralan Çağdaş Ata Daşdemir ve Duygu Altınay ise şehirde park ve yeşil alanların arttırılması, güvenliklerinin sağlanması gerektiğini söyleyerek ilgili birimlere talimat verdi.

ŞAHİN ÇOCUKLARA DEVRETTİ

Halıcılar Senegal’de mutlu Halıcılar Senegal’de mutlu

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu, çocuklara devretti. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in makam koltuğuna, 4. sınıf öğrencisi Serra Başkır ile Berkem Roni Bulut oturdu.  Temsili Başkan Başkır ve Bulut, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasında bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, kendilerine bugünü armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla andı. Çocukları başkanlıkta karşılayan Başkan Fatma Şahin ise  4. sınıf öğrencisi Serra Başkır ile Berkem Roni Bulut ve öğretmenleri Ali Dağcı ve Nazife Tuğba Yıldırım’a belediyenin çocuklara yönelik projeleri ve hizmetleri hakkında bilgi verdi. 

TAHMAZOĞLU DEPREMZEDE ÖĞRENCİYE DEVRETTİ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu farklı bir etkinlikle taçlandırdı. Başkan Tahmazoğlu, bu özel günde belediye başkanlığı koltuğunu, depremden etkilenen Nisa Kartal isimli öğrenciye teslim ederek, geleceğin temsilcilerine olan inancını ve desteğini sembolik bir jestle gösterdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Başkan Tahmazoğlu, çocukların mutluluğu, huzuru ve başarılarının başlangıcı olması temennisinde bulundu. Depremzede öğrenciye yapılan bu jest, Şahinbey Belediyesi’nin çocuklara ve eğitime verdiği önemi bir kez daha vurgularken, belediyenin çocukların yüzlerindeki gülümsemeyi ve kalplerindeki umudu yeşertmeye devam edeceğinin altını çizdi.

YILMAZ GÖREVİ ATAR'A DEVRETTİ

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu, İstanbul Lider Koleji 3. sınıf öğrencisi Ecrin Naz Atar’a devrettiği anlar renkli anlara sahne oldu. 23 Nisan’ın Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilmesi, her yıl büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, bayramı özel bir etkinlikle kutladı. Ecrin Naz Atar’ı kapıda, “Hoş geldiniz Başkanım” diyerek karşılayan Başkan Avukat Umut Yılmaz, görevini bir günlüğüne İstanbul Lider Koleji 3. sınıf öğrencisi Ecrin Naz Atar’a devretti. Başkanlık koltuğuna oturan genç öğrenci, belediye başkanı olarak görev yaptı.