2013-2014 eğitim öğretim yılı sonunda Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinden mezun olan 144 öğrenci için Divan Otel’de düzenlenen veda balosunda duygusal anlar yaşandı.

GKV Özel Anadolu ve Fen Lisesi mezunları için Divan Otel’de düzenlenen veda balosu büyük ilgi gördü. 144 öğrencinin mezun olduğu GKV Özel Liseleri öğrencileri için düzenlenen veda balosuna Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, GKV Özel Okulları Genel Müdür Yrd. Fevzi Gürsel, GKV Liseleri Müdürü Müfit Taşlıyar ve çok sayıda davetli katıldı. Öğrenciler tarafından GKV Özel Okulları Genel Müdür Yrd. Fevzi Gürsel ve Liseler Müdürü Müfit Taşlıyar’a birer teşekkür çiçeği verilmesinin ardından başlayan balo öğrencilerin seremonisiyle sürdü. GKV Dans Kulübü tarafından hazırlanan özel gösteri ayakta alkışlandı. Geceye özel olarak hazırlanan geleneksel veda balosu pastası kesilirken öğrenciler gibi velileri de çok heyecanlandı.

HÜZÜN VE MUTLULUK BİRARADA

Okul öncesi eğitim dönemlerinden itibaren GKV çatısı altında ilk, orta ve lise eğitimlerini tamamlayarak üniversiteye ilk adımı atacak olan mezun öğrenciler idareci ve öğretmenleriyle vedalaştı. Mutluluk ve hüznü bir arada yaşadıklarını ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdür Yrd. Fevzi Gürsel, “Gerçekten bu gün hüzün ve mutluluğu bir arada yaşıyoruz. Anaokulundan itibaren kurumlarımız bünyesinde eğitim öğretim gören ve bu gün mezun olarak aramızdan ayrılan öğrencilerimizi asla unutmayacağız. Onlarla birlikte geçen süreçte birçok başarıya ve ilke imza attık. İnanıyorum ki öğrencilerimiz üniversite eğitimlerini de başarıyla tamamlayarak ülkesini ve ulusunu seven birer birey olarak ülkemize hizmet için birer nefer olarak aramıza döneceklerdir. Yolları ve bahtları açık olsun” dedi. BÜLTEN