Vodafone Freezone 19. Liselerarası Müzik Yarışması’nın İstanbul Elemeleri Gerçekleşti

Türkiye'nin en uzun süreli gençlik organizasyonu “Vodafone Freezone 19. Liselerarası Müzik Yarışması” nın İstanbul elemelerinde Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları İstanbul’da sahneye çıktı. 25 – 26 Mart’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilen elemelere Gaziantepli gençler, Anouk’un şarkısı Nobody’s Wife’la katıldı. Geçen sene icra dalında birinciliği göğüsleyen ve müzik stüdyosunun sahibi olan okul, bu sene de iddialı olduklarını dile getirdi.

Valkswagen Arena’daki büyük finale kalıp, ödülleri kazanmak istediklerini belirten liseliler, jürinin seçeceği okullar arasına girmek için sahnede devleşti. Türkiye’nin her bölgesinden yüzlerce okulun yarıştığı yarışmanın İstanbul elemelerinde, 10 ilden toplam 172 okul sahne aldı.

Büyük Final 29 Nisan’da İstanbul’da

Liselilerin, profesyonel müzik hayatına adım atma hayallerini gerçeğe dönüştüren Serhat Hacıpaşalıoğlu liderliğindeki End Productions’un liselileri bir kez daha sahneye davet ettiği yarışmanın eleme etabı, 1-2 Nisan’da Ankara ve 7-8 Nisan’daki İzmir elemeleri ile devam edecek. Finale kalan liselerin, profesyonel bir jüri tarafından belirleneceği yarışmanın dev finali 29 Nisan’da İstanbul’da Volkswagen Arena’da yapılacak. BÜLTEN