Gaziantep Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Nejat Koçer, Türkiye Büyük Millet Meclisi Türkiye-Filistin Dostluk Grubu Genel Sekreterliği görevine seçildi.
Koçer, Filistin halkının geleceği, güvenliği ve ekonomik kalkınması ve Türkiye Filistin ilişkilerin geliştirilmesi yönünde çalışacaklarını ifade etti. Koçer, "Filistin Dostluk Grubunda yer almayı özellikle istiyordum. Bu nedenle bu görev benim için oldukça anlamlı oldu. Türkiye Odalar Borsalar Birliği ve Filistin Hükumeti işbirliği ile başlayan ve Gazze'de kurulması planlanan Erez Sanayi Bölgesinin kuruluş çalışmalarında yer almış ve çeşitli zamanlarda Filistin'i ziyaret etme, Gazze'de gözlem yapma imkanı bulmuş birisi olarak başlayan bu süreçlerin hem takipçisi hem destekçisi olacağım. Türkiye,Filistin,İsrail ekonomik işbirliği için TOBB'un öncülüğünde kurulan Ankara Forumu toplantılarının başından bu yana katılımcısı olmam bu görev sürecinde çok önemli bir altyapı oluşturacaktır." dedi.
Koçer, Filistin'le ekonomik, siyasal ve sosyal işbirliğini artıracak her türlü girişimi destekleyeceklerini de sözlerine ekledi.