AK Parti Milletvekili Nejat Koçer, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve gazetemiz kurucusu Ökkeş Özekşi'ye nezaket ziyaretinde bulundu. Koçer, her iki belediye başkanına da Şahinbey ve Şehitkamil ilçesine yapmış olduğu başarılı hizmetlerinden dolayı AK Parti Teşkilatı adına teşekkürlerini iletti. Koçer bu arada Gazetemizi de ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Ökkeş Özekşi ile kentin sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

AK PARTİLİ BELEDİYELER ÇAĞDAŞ BELEDİYECİLİK YAPIYOR

Fadıloğlu’nun ve ekibinin Şehitkamil ilçesine önemli hizmetler sunduğunu belirten Milletvekili Koçer, “Gerek çevre düzenlemesi olsun gerek yeni alanların açılması, yolların ve bulvarların açılması ve çok önemli parkların oluşmasında büyük emekleri var. Şehitkamil Belediyemizin, Gaziantep’te insan yaşamının kalitesini arttırmasında, sosyal alanların ortaya çıkmasında, metrekare olarak yeşil alanlarımızın artmasında, trafiğin rahatlamasında ve aklımıza gelebilecek her türlü çağdaş belediyecilik uygulamalarında çok önemli hizmetleri var. Bizlerde onların arkasındayız, yardımcısıyız, destekçisiyiz" dedi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise Milletvekili Nejat Koçer’in ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biz birlikte Türkiye’yiz, birlikte Gaziantep’iz, birlikte Şehitkamil’iz. Bu ekip uyumu içerisinde inşallah bu dönemde de çok güzel projelere hep birlikte imza atacağız. İnşallah bundan sonraki süreçte de başta Sayın Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, diğer ilçe Belediye Başkanlarımız ve onların ekipleriyle koordineli bir şekilde çalışacağız. Milletimizin vermiş olduğu bu emaneti daha yukarılara çıkarmak adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Biz bunu sürekli yapmaya gayret gösteriyoruz. İnşallah bundan sonra da bunu devam ettireceğiz” diye konuştu.

MEHMET TAHMAZOĞLU İLE DE GÖRÜŞTÜ

AK Parti Milletvekili Nejat Koçer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile yaptığı görüşmede çalışmalar hakkında bilgi aldı. Tahmazoğlu, Şahinbey belediyesinin faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi verdi.

ÖZEKŞİ İLE DEĞERLENDİRME YAPTI

Koçer, Gazetemizi de ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Ökkeş Özekşi ile bir süre görüştü. Kentin sorunlarının ve çözüm önerilerinin ele alındığı ziyarette konuşan Koçer, "Gaziantep'in Türkiye'de model kent olmasının altında ortak akıl yatıyor. Gaziantep'te ne sorun varsa çözümü için ortak akıl tek noktada buluşabiliyor. Bizi diğer illerden ayıran bu özelliğimiz sayesinde üstesinden gelemeyeceğimiz sorunumuz yok" dedi. Haber Merkezi