Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Turistik Çarşı ve Özdemirbey Caddesi esnafını ziyaret etti.
Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden ve gittiği her yerde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılanan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ile birlikte Turistik Çarşı ve Özdemirbey Caddesi esnafını ziyaret etti. Koçer ve Tahmazoğlu, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, ‘hayırlı işler’ diledi.
BAŞKAN TAHMAZOĞLU TAKDİRE ŞAYAN HİZMETLER YAPMIŞTIR
AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt ve teşkilat üyelerinin de bulunduğu ziyaret sonrası konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, “Çocukluğundan beri bildiğim araç ve yaya trafik sorunlarının yaşandığı Özdemirbey Caddesinin açılışını gerçekleştirdik. Bu caddeyi 6 şeride çıkartarak, hizmete sunan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nu tebrik ediyorum. Ayrıca başkanımızın burada yaptığı kentsel dönüşüm Türkiye’ye örnek olan bir çalışmadır. Başkanımızın yaptığı çalışmalar takdire şayan çalışmalardır. İnşallah başkanımız yeni dönemde çok daha farklı hizmetlere imza atacaktır” dedi.
HAYAL OLAN ÇALIŞMALARI BİR BİR GERÇEKLEŞTİRDİK
Kırk yıllık hayali gerçekleştirdiklerini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Yapılamaz denilen Özdemirbey Caddesini 6 şeritli yol olarak hizmete sunduk, yaptığımız bu çalışma halkımızın büyük takdirini topladı. Bu bölgedeki esnafımızı ziyaret ettik. Hepsi yapılan bu çalışmadan dolayı teşekkürlerini iletiyor. Vatandaşımızın memnuniyeti bizlerin çalışma azmini arttırıyor. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
ŞİKAYET YOK MEMNUNİYET VAR
Her gün farklı bölgelerde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade eden AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt, “Gittiğimiz yerlerde esnafımızın sorunlarını dinliyoruz. Ama sorundan çok Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun yaptığı çalışmalardan duyulan memnuniyeti görüyoruz. Çünkü başkanımız seçime yönelik bir hizmet yapmamı, halkın ihtiyacı olan hizmeti sunmuştur. Yapılan tüm bu hizmetlerden dolayı halkımız başkanımızı 30 Mart’tan sonra yeniden başkan olarak görmek istiyor” ifadelerini kullandı.