(İHA) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, beraberinde AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nejat Koçer, AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Menderes Karaduman ile birlikte Gaziler Caddesi esnafını ziyaret etti.
Esnaf ziyaretinde tek tek işyerlerini dolaşan ve esnafa hayırlı işler dileyen Tahmazoğlu, Koçer ve Karaduman esnafla sohbet ederek, talep ve isteklerini aldı. Milletvekili Koçer’i ve Milletvekili adayı Karaduman’ı işyerlerinde gören esnaflar ise büyük ilgi gösterdi. Yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür eden esnaflar, bu başarılı çalışmaların devam etmesi için yeniden destek vereceklerini söylediler.
Milletvekili Koçer, esnafın yüzünün güldüğünü ve beklentilerin çok üzerinde ilgi gördüklerini söyledi. Esnafın yaşantısından memnun olduğunu dile getiren Koçer, “Burası Gaziantep’in kalbinin attığı yer. Buraya geldik esnafımızla birlikte olduk onların hatırlarını sorduk. Gerçekten esnafımızdan beklentilerin üzerinde ilgi ve memnuniyet gördük. Aksini düşünenler gelsin buraya görsünler. Burada şükür var hamd var, devletimize, milletimize inanç var. Türkiye’nin istikrarlı sürecine katkı sağlamak isteyen milliyetçi vatansever insanlar var. Ben bu şehrin insanlarıyla gurur duyuyorum. Ak Parti’nin 12 yıllık icraatlarını çok iyi bilen ve bu icraatların devam etmesini, bu istikrarın devam etmesini isteyen, kesinlikle koalisyon istemeyen, “biz bunların hepsini gördük” diyen ve hepsinden önemlisi de hamasi nutuklarla olmayacak sözler verenlere “inanmıyoruz” diyen bir halkımız var. İşte bu cadde boyunca girdik çıktık her dükkana ve çok memnun olduk. Mesele AK Parti meselesi değil, Nejat Koçer meselesi değil, Mehmet Tahmazoğlu meselesi değil. Bizim meselemiz millet meselesi, ülke meselesi. Onlar 4 sene Başbakanlık istiyorlar, biz 2023’ü konuşuyoruz. Onlar olmayacak vaatler verirken, biz 2071’in planlarını yapıyoruz. Vatandaşlarımızın bunları çok iyi görmesini istiyoruz. Ben ülkemizin vatandaşlarımızın, ferasetine inanıyorum Son 1 yılda 3’üncü seçime gidiyoruz. İki seçimden başarıyla çıktık 3’üncü seçimi de başarıyla geçeceğimize inanıyorum” dedi.
Başkan Mehmet Tahmazoğlu, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulunduklarını ve esnafın mevcut istikrarın devam etmesi yolunda tavırlı olduklarını dile getirerek, “Esnafımız, aşının işinin derdinde, mevcut işini büyütmenin derdinde bunu yaparken de muhakkak siyasi istikrarın devam etmesi gerektiğine inanıyorlar. Vermiş olduğu desteklerden dolayı esnafımıza teşekkür ediyoruz. Seçim çalışmalarımız devam ediyor, tabi ki belediyemizin çalışmaları da devam ediyor ve devam edecekte” diye konuştu.
AK Parti Milletvekili Adayı Menderes Karaduman da, esnafın göstermiş olduğu ilgiden etkilendiğini söyledi. Vatandaşların kendilerini olumlu karşıladığını belirten Karaduman, “Vatandaşlarımızın bu kadar teveccüh göstereceğini ziyarete çıkmadan önce tahmin etmiyorduk. Girdiğimiz 100 işyerinden 99’u bizi çok iyi karşıladı. Mevsimsel bir durgunluk var, bunların nedenlerini kendileri de çok iyi biliyor. Dolar, diğer para birimleri karşısında yüzde 27 değer kazandı. Etrafımız bir bataklık, istikrar devam etmezse bizi de bu bataklığa çekmek isteyenler var. Bütün partiler AK Parti düşmanlığında ittifak etmiş durumdalar. Görüyoruz ki vatandaşlarımız bu tuzakları gayet iyi görüyor. Biz 7 Haziran seçimlerinden de anlımız ak, başımız dik olarak çıkacağız” diye ifade etti.