Ak Parti Milletvekili Nejat Koçer, Ak Parti Milletvekili adayı Selami Yetkinşekerci ve bir grup parti üyelesi, Gaziantep Genç İşadamları Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarette, Milletvekili Koçer, Milletvekili Adayı Yetişkinşekerci ile partililer, Gagiad Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özdurak ve dernek yöneticileri ile bir süre sohbet etti. Seçim sürecinin de görüşüldüğü ziyarette Milletvekili Koçer, ikinci seçime gidilmesinin Türkiye siyasi tarihinde bir ilk olduğunu vurguladı.

İSTİKRAR ÖNEMLİ

Gaziantep Milletvekili Adayı Selami Yetkinşekerci ise özelliklede iş dünyası ve sanayiciler için istikrarın önemli olduğunu ifade etti. Yetişkinşekerci, “Bizler birer işadamı ve sanayiciyiz ülkemizi kalkındırmak için çalıştığımız bu sürede istikrar bizim için önemli bir etken. 4 aylık sürede yaşanan sıkıntıları tekrar yaşamamak için yeni bedeller ödememek için ülkemize ve birbirimize destek olmamız gerekiyor” diye konuştu. GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özdurak ise Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer’in Gaziantep’e önemli katkılarının bulunduğunu kaydetti. BÜLTEN