Köken, Gaziantep OSB’nin son derece önemli bir vizyona sahip olduğunu dile getirerek, " ihracata, istihdama ve mesleki eğitime ciddi katkılar sağlamaya devam etmekteyiz" dedi. Koçer ise, sanayicilerin her türlü sorununda yanında oldukları mesajını verdi.

ÖNEMLİ BİR VİZYONA SAHİBİZ

Köken, Gaziantep OSB’nin son derece önemli bir vizyona sahip olduğunu dile getirerek, “43 milyon 250 bin metrekarelik alanı ile de Türkiye'nin en büyük Organize Sanayi Bölgesine sahip, bu rakam istihdam ve elektrik tüketim rakamları ile de ilk sıradadır. GAOSB olarak ihracata, istihdama ve mesleki eğitime ciddi katkılar sağlamaya devam etmekteyiz” dedi.

KOÇER: ÜLKENİN LOKOMOTİFİ

Nejat Koçer ise, "OSB’miz üretim, istihdam ve ihracat gücümüzle Türkiye'nin en büyük 5. Sanayi şehri konumundadır. OSB’de geçmişten bugüne kadar hizmet eden herkesin bu gelişimde büyük emeği vardır. Gaziantep geçmişte olduğu gibi bugünde ülkenin sanayisinin lokomotifi olmaya devam ediyor. Bu gelişme sürecinde sanayimizin vede sanayicimizin nasıl bir sorunu var ise Meclisimizde şahsıma ulaştırılan her konuda her zaman yanınızda oldum ve olmaya devam edeceğim. Yatırım ve üretimin olduğu her platformda hem partim olarak hem de bir Gaziantep sevdalısı olarak yanınızdayım" dedi.