AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdullah Nejat Koçer, mazbatasını aldıktan sonra Meclis kayıt yaptırdı. Koçer, Şırnak'ta şehit olan polislere Allah'tan rahmet diledi.

Yeni Meclisin uzlaşan, kucaklaşan, üreten bir Meclis olması temennisinde bulunan Koçer, yeni bir sürecin yaşandığını ve AK Parti'nin büyük bir oy ile tek başına iktidar olduğunu belirtti. "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Gazilik unvanı verdiği gazi şehrin milletvekili olarak yeniden şehrimi temsil etmekten gurur duyuyorum" diyen Koçer "Geçmiş dönemlerde Plan ve Bütçe Komisyonunda yoğun ve önemli bir çalışma yürüttüklerini ifade etti. Koçer "Ülkemin ve milletimin hizmetindeyim. Yeni dönem hayırlı olsun." dedi.

YENİ ANAYASAYA İHTİYAÇ VAR

Yeni Meclise mesajı olduğunu söyleyen Koçer "Yeni Türkiye'nin yeni Meclisi; uzlaşan, kucaklaşan ve üreten bir meclis olsun. İnsanı yaşatan, devleti güçlü kılan, yenilikçi ve reformcu bir meclis olsun." diyerek Türkiye'nin refahı, siyasal, sosyal ve ekonomik gelişimi için de yeni bir anayasaya ihtiyaç olduğuna vurgu yaptı.