Ford Cargo müşterilerine satış, servis, yedek parça ve ikinci el olmak üzere tüm hizmetleri aynı çatı altında vermek için 4S konseptiyle hizmete giren Ford Trucks bayi sayısı Gaziantep’teki İnterteks ile 12’ye ulaştı. Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Y. Koç, Gaziantep'teki açılışta "Büyük bir aileyiz ve tüm başarılarımızın arkasında bir olmanın, birlik olmanın gücü ve motivasyonu var" dedi.

Haziran ayında 5 yeni bayi daha Ford Trucks 4S konseptine bürünerek bulundukları illerde hizmete açıldı. Aydınlar Mahallesi Araban Yolu Üzeri 54 üzerindeki açılışa Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Y. Koç, Koç Holding Otomotiv Grup Başkanı Cenk Çimen, Koç Holding üst düzey yöneticileri, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün ve üst düzey yöneticiler katıldı.

KOÇ: MEMNUNİYET ÖNEMLİ

Ağır ticari araç sınıfında hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmak için “Ford Trucks” konsepti altında başlattıkları yeni yapılanmaya devam ettiklerini söyleyen Ali Y. Koç, “Türkiye otomotiv sektörünün 12 yıldır aralıksız pazar lideri olarak, Ford Cargo ile sunduğumuz hızlı ve müşteriye özel çözümlerle müşterilerimizin ilk tercihi olmak için çalışıyoruz. Yeni 4S konseptli Ford Trucks bayi yatırımları, Türkiye’nin Ticari Gücü Ford Otosan’a güç katıyor” dedi.

BAYİLERLE BÜYÜYORUZ

Yeni yatırımları için Dicle ailesine teşekkür ederek başlayan Ali Y. Koç; “Türkiye’nin dört bir yanında Koç ismini başarıyla temsil eden bayilerimiz Topluluğumuzun en önemli rekabet avantajıdır. Büyük bir aileyiz ve tüm başarılarımızın arkasında bir olmanın, birlik olmanın gücü ve motivasyonu var. Biz yatırım yaparken, bayilerimiz de bizimle birlikte yatırım yapıyor ve bu sayede kamyon bayi ağımız giderek güçleniyor. Yeni 4S konseptli Ford Trucks bayi yatırımları, “Türkiye’nin Ticari Gücü” Ford Otosan’a güç katıyor. Bundan mutluluk duyuyor ve Cargo işimizin geleceğine olan inancımızı güçlendiriyoruz. Bayilerimizle birlikte büyüyoruz.” dedi.

DİCLE: GÜÇLENİYORUZ

Toplantının açılış konuşmasını yapan İnterteks Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dicle, Ford Otosan ile işbirliğinin her geçen gün daha da güçlendiğini, 3.670 metrekarelik kapalı alana sahip 4S konseptli yeni Ford Trucks tesisinin müşterilerin her türlü ihtiyacına cevap verebilecek şekilde inşa edildiğini belirtti. Dicle, “Yeni tesisimizin Ford Trucks markasına, Gaziantep ve Güneydoğu halkına hayırlı olmasını dilerim” dedi. BÜLTEN