Gaziantepspor'un eski, Karabük'ün yeni futbolcusu Traore ilk yarının sonlarında oyunu iyice gerdi. 

Son dakikada Mustafa Durak ile girdiği bir pozisyonda yerde kalan Traore hemen ayağa kalktı ve tepki gösterince ortalık karıştı. Hemen Traore'nin yanına gelen Muhammet Demir tepki gösterirken tüm futbolcular birbirine girdi. Büyük tepki çeken Traore sinirli bir şekilde soyunma odasına giderken Muhammet Demir ise sarı kart ile cezalandırıldı.

MUSTAFA KIZIL ÇOK SİNİRLENDİ

Gaziantepspor’un transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Mustafa Kızıl, Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas’a tepki verdi. Karşılaşmanın ilk yarısının bitiş düdüğü ile birlikte Gaziantepspor’un eski futbolcusu Traore ile Muhammed Demir’in saha içerisinde ki tartışmalara kızan Kızıl’ı Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas sakinleştirmeye çalışınca tepkilere maruz kaldı.

Saha içerisinde tedavisi biten Traore kırmızı-siyahlı takımın kaptanı Elyasa’ya soyunma odası koridorlarına girerken ağzını kapatarak küfür etmesini herkes şaşkınlıkla izlerken bir anda Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl oturdu yerden fırlayarak “Yazıklar olsun sana, emeklerimiz haram olsun” dedi. Tam bu arada bir hayli sinirlenen Mustafa Kızıl’ı ise sakinleştirmek görevi Tolunay Kafkas’a düştü. Tolunay Kafkas Mustafa Kızıl’a “Mustafa sakin ol. Ben herşeyi gördüm gerekeni yapacağım” diye seslendi ve soyunma odasının yolunu tuttu.