Büyükşehir Belediye başkanı Fatma Şahin'ın kırgınlığı ve küskünlüğü bitirecek adım attığı Gaziantepspor'da ikinci buluşma gerçekleşti.

Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl yönetim kuruluyla birlikte belediyeyi ziyaret ederek yaşanan olumsuz gelişmelerin tarihte kaldığına vurgu yaptı. Şahin ise birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ziyaret sonunda Kızıl ve Şahin birbirlerine çeşitli hediyeler sundu

HERŞEY TARİHTE KALDI

Geçmişte yaşanan ve kamuoyunda yanlış algılanan gelişmelerin artık tarihte kaldığını belirten Kızıl, birlik beraberlik içerisinde yeni bir sürece girildiğini vurguladı. Kızıl, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaretinde yaptığı konuşmada ise ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan günlerden geçtiğini söyledi. Birlik ve beraberlik adına her türlü işbirliğine hazır olduklarını vurgulayan İbrahim Kızıl ise, "Başkanımızla beraber el ele, kol kola verip, bu şehir için ne gerekiyorsa, şehrin menfaatine ne gerekiyorsa birlikte yapacağız" diye konuştu.

ELBİRLİĞİYLE DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİZ

Geçmişte yaşanan ve kamuoyunda yanlış algılanan gelişmelerin artık tarihte kaldığını belirten Kızıl, birlik beraberlik içerisinde yeni bir sürece girildiğini vurguladı.

SPORU CANLANDIRACAĞIZ

Kulüp için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu aktaran Şahin, birlik ve beraberlik içerisinde kentteki spor hayatını canlandırmak istediklerini kaydetti. Şahin, Gaziantepspor'un kentin önemli bir kulübü olduğunu, o yüzden el birliğiyle daha iyi yerlere getirmek istediklerini dile getirdi. Şahin, kentte birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu güçlerin birleşmesi ile başarının daha kolay elde edileceğini belirterek, "Kardeşlik hukukunun aslında spor, top, futbol bunlar hepsi kendi içinde çok kıymetli, ama en önemlisi onu bir araya getirebilme gücüdür. Herkesi aynı noktada hedefe kilitleyebilme gücüdür ve buna da ihtiyacımız var. Bir ve beraber olmaya kardeş olmaya, bu şehir için çok daha önemli" dedi.

DENİZ ÇOBAN'IN İSTİFASI

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un kulüp başkanı İbrahim Kızıl, hakemlikten istifa eden Deniz Çoban ile ilgili "İnsanlar bir yere kolay gelmiyor. Hiç kimse bilerek kötü bir şey yapmak istemez. Dilerim ki bariz hatalar olmasın" dedi. Deniz Çoban'ın istifasıyla ilgili bir sorularını yanıtlayan İbrahim Kızıl, "Hayırlı olsun. Bir şey demeye gerek yok. O günler geride kaldı ve şimdi konuşmaya gerek yok. Çoban'a yeni hayatında çoluk çocuğuyla daha güzel bir yaşam geçirmesini diliyorum. İnsanlar bir yere kolay gelmiyor. Hiç kimse bilerek kötü bir şey yapmak istemez. Dilerim ki bariz hatalar olmasın. Çünkü hakem de hata yapar bizler de. Hatasız kul olmaz" ifadelerini kullandı.

GALİP GELMEK İSTİYORUZ

Kızıl, hafta sonunda oynayacakları Osmanlıspor maçına da değinerek, taraftarlarının önünde iyi oyunla galip gelmek istediklerini kaydetti. SPOR SERVİSİ