Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl dün gerçekleşen TFF seçimlerine damga vurdu. Kızıl Demirören’in yapacağı toplantıya Aziz Yıldırım’ın geldiğini görünce toplantıyı terketti.

Seçimin yapılacağı Marriott Otelde düzenlenen iftar yemeğinde daha önce Yıldırım Demirörene destek vereceğini idda eden kulüp delegelerinin Haluk Ulusoya gösterdiği ilgi ve yakınlık herkesi şaşırttı.Seçime girmek için gereken 60 imzayı toplayan ve elini güçlendiren Haluk Ulusoya delegelerin yakın ilgisi göstermesi seçime daha güçlü girme şansını yakalama fırsatı sundu.

Demirörenden acil toplantı

Birçok delege iftar yemeği ve sonrasında Haluk Ulusoy ile sohbet edip fikir alışverişinde bulundu. Haluk Ulusoya gösterilen ilgi sonrası Yıldırım Demirören, sürpriz bir hamle yaptı. Yıldırım Demirören Ankara Marriott Otelin 3. katındaki geçici çalışma ofisinde Kulüpler Birliği üyelerini acil toplantıya çağırdı.Toplantıda gerginlikYıldırım Demirörenin daveti üzerine Kulüpler Briliğinin bazı temsilcileri katıldı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırımda toplantıya sonradan dahil oldu. Ancak Aziz Yıldırımın toplantıya katıldığını gören Gaziantepspor başkanı İbrahim Kızıl toplantıyı terk etti.

HAREKETLİ DAKİKALAR

Gelişen olaylar ışığında Aziz Yıldırım ve Nihat Özdemir toplantıyı terk etti. İkiliye otel çıkışında Mehmet Ağar da katıldı. TFF Başkanı Yıldırım Demirören son anda koşarak bu üçlüye yetişti. Dört isim daha sonra Aziz Yıldırımın aracının içinde 3 dakika kadar mini bir görüşme yaptı. Görüşme sonrası Aziz Yıldırım, Nihat Özdemir, Mehmet Ağar ve Yıldırım Demirören otele geri döndü.