Gaziantepspor’lu taraftarlar, yeni sezon için yönetimin iyi bir kadro oluşturması gerektiğini ve hedefin büyütülmesi gerektiğini söyledi. Teknik direktör ve futbolcu tercihlerinde yönetimin doğru işler yapması gerektiğini söyleyen taraftarlar “İbrahim Kızıl’ın sözü var, bu takıma şampiyonluk getireceğim diye. Bunu yerine getirmeli” diye konuştular.

KIZIL GAZİANTEPSPOR NAMUSUM DEDİ

ALİ GÜNEŞ -

Gaziantepspor’da son senelerde kümede kalma moda oldu, alışılmış huy edinen insanlar gibi taraftarlarında ligde kalmayı başarı sayması bir gelenek haline geldi. Sağ olsun bizim yöneticiler başta sayın başkan İbrahim Kızıl olmak üzere, artık yeter gerçekten bu takımı ya bıraksınlar, yada bıraksınlar. Birde öz Gazianteplilere sesleniyorum. Bence olay şu, Gaziantep' e hiçbir kendi öz evlatlarından sahip çıkan kimse yok mu? Bir seçim arifesinde gördük, bir kaç kuruş para toplanmasaydı futbolcuların tamamı boşa düşecekti ve lig bitmeden hepsi de kaçıp gidecekti. Sergen Yalçın, sportif direktör amacıyla Gaziantepspor’a geldi ve görev yaptığı süreç içerisinde puanlar toplandı. Yine de kendisine teşekkür ederim 27 puan topladı. 9 haftada da 2 puan aldık. Murat Şahin geldi eski kalecimiz, sağ olsunlar Tahsin hocamızda 1 puan da o aldı. Nitekim 37 puan yetti bize... Sayın İbrahim Kızıl'ın ben bu takımı şampiyon yapacağım dedi, Gaziantepspor benim namusumdur, namus sözüyle geldi. Kardeşlerimizdir, ama ki verilen bir namus sözü ben Gaziantep'in Gazi çocuğu olaraktan büyük bir onurdur. Onu yerine getirsin, böyle kümeye gidecek takımlar için başka bize kötü beyanlarda bulunmasınlar, sözü veriyorlar, kötüye gidiyoruz. Bıraksınlar o zaman, Gaziantep' in başına Gaziantepli gelsin gibi diyorlar da, Hayır… Bu memlekette ekmek yiyorsa kendisini de Gaziantepli kabul ediyoruz. Artık yeter, yeter ki imana gelsinler…

GÜZEL FUTBOLCULAR LAZIM

MEHMET KARABAY -

Gaziantepspor bu sezon Sergen Hoca varken çok iyi işler başardı. Hatta kümeden kurtulduk bir ara Avrupa hayalimiz bile vardı. Ama ondan sonra İbrahim Kızıl ile Sergen Hocamız arasında bazı sorunlar oluştu. Ondan sonra Sergen hocanın ayrılma durumu oldu. Takım ikinci yarı çok kötü bir performans sergiledi. , bu Traoré, Cenk Tosun gibilerin takımda tutulması gerekirken, Traoré' nin sözleşmesi fes edildi. Cenk Tosun Beşiktaş' a gönderildi. Bize sağlam güzel topçular lazım. Şuan iyi bir transfer seneye Sergen Hocayla başlangıç ilk 5 hayal, seneye İbrahim Kızıl' ın gitmesi lazım yeni bir başkan, yeni bir hoca 5-6 tane yabancı, Türk transfer, ondan sonra takımı oturtacak hoca, sonrada yolumuz açık olsun.

Nasıl bir yönetim derseniz, yönetim kurulu ne yapmışsa kuruşu kuruşuna yazacak, mesela takıma transfer almış A topçu B topçu kaça almış örneğin 1 Milyon Euro tutup ta onu 2 Milyon Euro fazladan yazmayacak. Yönetim dürüst olacak. Başarılı başkan gelecek, ondan sonra da zaten başarının çalışan adam her zaman kazanır. Gelecek sezon da ümidim, şampiyon olma durumumuz yok zaten, Anadolu takımlarını kolay kolay şampiyon yapmazlar, mesela Türkiye Kupası olabilir. Ayrıca ilk 5' in içinde olup Avrupa' ya gitmek. Tabi bir sene Avrupa kupası cezamız var en azından onu telafi etmeliyiz.

DORMUND GİBİ TAKIM OLMALIYIZ

Hasan Bağcı -

Gaziantepspor Sergen Yalçınla daha güzel gidiyordu, Sergen hocanın gitmesinden sonra düşüşe geçtik. Cenk Tosun' u göndermek çok kötü oldu. Yönetimin yüksek hedefler belirlemesini isteriz. Kaliteli ve yerinde transferlerle Gaziantepspor' un artık Avrupa ve Şampiyonlar ligi görmesini çok isteriz. Yani Real Madrid' in buraya gelmesini çok isteriz. Şimdi Yeni sezon da adeta Dortmund' lu bir Antep istiyoruz, o derece bir şey.. Dortmund, geçmiş sezonlara bakarsak kötü bir takım oyunu yavaşlatan hep böyle galibiyet istemeyen bir takımdı. Ama yeni teknik direktörlerinden sonra Bayern Münih' e bile kafa tutmaya başladı. Bizde şuanda Gaziantepspor'un eskiden olduğu gibi Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi takımlara Kamil Ocak stadyumunu zindan etmesini istiyoruz.

YÖNETİMİN HEDEFLERİ OLMALI

Cevdet Dağ -

Sezon başından Gaziantepspor Sergen'le başlasaydı, bugün Avrupa’ya gitmiş olabilirdik. Yani İbrahim Kızıl değişsin demiyoruz ama öyle bir yönetim olmalı ki hedefleri olan, oyuncularda bu yıl istek yokmuş gibi bir oyun vardı. Mesela öyle bir yönetim olmalı ki, oyuncuları yönlendirmeli, öyle bir yönetim istiyoruz. Belki ilk sezonumuzda Avrupa kupalarına gidebilecek bir takım olamayız ama en azından büyük takımları zorlayacak kadar önde gelen takımlardan biri olabilir. Bu sıra takımın politikası bizim moralimizi bozuyor. Ligde bu şekilde olmasını istemiyoruz Gaziantepspor'un, en az ilk yedinin içinde bitirmesini istiyoruz.

Cemil Uygur

ECEL TERLERİ DÖKEN TAKIM İSTEMİYORUZ

Gaziantepspor ne yazık ki başarısız bir sezon geçirdi. Bunun sebeplerinin araştırılması lazım, yönetimde mi bir rahatsızlık var futbolcular arasında mı bir rahatsızlık var. Bunların en kısa zamanda çok acil olarak çözülmesi lazım. 2-3 sezondur son haftalarda ecel teri döküyoruz. Taraftar olarak kümemi düşeceğiz ne olacak, yani en kısa zamanda yönetim tarafından bu sorunlara köklü çözüm getirilmesi takımın huzura ve rahata kavuşturulması gerekiyor. Türkiye' ye laik bir Gaziantepspor' u görmek istiyoruz. Üst sıraları zorlayan, her sene ecel terleri dökmeyen bir Gaziantepspor istiyoruz. Eskimiş yönetimlerin bir şey yapabileceğini zannetmiyorum. En baştan sıfır bir yönetimle Gaziantep' e sahip çıkılmasını istiyorum, daha doğrusu Gaziantepspor' a sahip çıkılmasını istiyorum. Gaziantep Türkiye'nin 6. büyük şehri büyük vilayeti bu takıma sahip çıkacak, ekonomik güçte, sanayicilerimiz de var, zenginlerimiz de var. Bu memleketin insanlıkları var. Yönetimin değişmesi gerekiyor daha doğrusu Gazianteplinin Gaziantep' e sahip çıkmasını istiyoruz. Yeni yeni bir yönetim oluşmadan hiçbir şey söyleyemiyoruz. Yeni bir yönetim oluşması lazım yeni yönetimdekileri zaten, kimler olduğunu gördüğümüz anda nasıl bir performans sergileyeceklerini az çok görmüş oluruz. Şimdi den bir şey söylemek mümkün değil, bu kadronun da köklü olarak değişmesi lazım iyi bir teknik direktör gerekiyor. Zaten bu vatandaş Gaziantepspor' una sahip çıkmasını bilir. Yeter ki bir şeyler görsün bu takım da.

Abdullah Altunova

ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN

Gaziantepspor’a bu sezon başarıl demek oldukça iyimser olmak demektir. Bu kadar kötü bir sezonun ardından kümede kalmayı kimse başarı olarak görmesin. Böyle çok çok kötü bir sezonu Allah bize bir daha yaşatmasın. Gaziantepspor’u yürekten seven taraftarlar bence çok kötü kâbuslar görmüşlerdir. Bu kâbus uyku anlamında değil ama gerçek hayatta bu kâbusu şahsen ben yaşadım. Ne yazık ki ligi oldukça kötü bir yerde bitirdi.

Yönetimin bir an önce değişmesi lazım, yeni kan değişikliği olması lazım ama bu yönetimsel açıdan köklü bir değişim gerekiyor. Eğer böyle giderse zaten gelecek sezonun nasıl biteceğini tahmin bile etmek istemiyorum. Ümidimiz, kongre de yönetim değişikliği olursa iyi şeyler olur da, böyle giderse de kötü olacak.