Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, bundan sonra sessiz kalmayacaklarını söyleyerek “sadece Gaziantepspor’un hakkı değil, hangi takımın hakkı yenilirse, Türk futbolunun düzelmesi adına sesimizi çıkartacağız”dedi.

Fenerbahçe maçında 3 puanın zorla ellerinden alındığını söyleyen Kızıl, “rakip iyi oynar, galibiyeti hak eder, o zaman anasının ak sütü gibi helal deriz. Ama bu galibiyet helal değil. Bizden çalınan 3 puandır”diye konuştu.

Gökhan’ın tam da eskiden mahalle arkadaşı olan kale arkası hakeminin gözü önünde kendisini yere atmasını etik olarak doğru bulmadıklarını söyleyen Kızıl “eğer düşecek kadar temas varsa o zaman kendini yere atabilirdi. Şenol temas var diyor zaten. Ama o temas düşecek kadar mı etkili. Bu anlayışa karşıyız. Futbolcular da dürüst olmalı” dedi.

SUSMAYACAĞIZ

Gaziantepspor olarak hakemlerin adaletli maç yönetmesini istediklerini belirten İbrahim Kızıl “bir kulüp nasıl yaşıyor bunu bilmeleri lazım. Keyfi düdük çalarak bir takımın alın terini, emeğini çalıyorsan, o zaman bunun hesabı mutlaka vermelisin. Biz de hesap soracağız elbette. Hakkımızı kimseye yedirmek istemiyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa girişimde bulunacağız”şeklinde konuştu.