Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bünyesinde faaliyet gösteren eğitim kurumları öğrencileri tarafından başlatılan kitap toplama kampanyası sonucunda elde edilen kitaplar çeşitli okullara dağıtılmaya devam ediyor. Okullarında kitap toplama kampanyası açan Şehit Mahmut Söylemez İlkokulu öğrencilerine de kitap desteği sağlayan GKV’liler herkesin taktirini kazandı.

Kuruluşunun 50.yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan GKV Özel Okulları yürüttüğü kitap toplama ve okullara kitap desteği kampanyasını sürdürüyor. GKV Özel Okulları Kütüphane Müdiresi Duygu Duygulu rehberliğinde yürütülen ve binlerce kitabın toplandığı kampanyada elde edilen kitaplar kardeş okullara ve ihtiyaç sahibi okullara dağıtılıyor.

DESTEK İSTEDİLER

Bu kapsamda Şehit Mahmut Söylemez İlkokulu Öğrenci Meclis Başkanı Leyla Nur Tavlu, kütüphane kulübü başkanı Hatice Aslan, Hüsne Tekin, Oya Uslu ve Berfin Bindal tarafından yürütülen kitap toplama kampanyası sonuç verdi. GKV Özel İlkokulu öğrenci meclis Başkanı İlyas Jensen ile irtibat kuran öğrenciler okullarının eksik kitap ihtiyacını karşılamak için destek istediler. HABER MERKEZİ