ROYAL HALI – DEMİR İNŞAAT BÜYÜKÇEKMECE

SALON: ŞAHİNBEY KARATAŞ

TARİH: 7 KASIM 2015 CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 17.00

HAKEMLER: AYTUĞ EKTİ – ÖZLEM YALMA – ALİ ŞAKACI

YAYIN: TBF TV

Basketbol Erkekler Süper liginde bu sezon istediği sonuçları alamayan Royal Halı Gaziantep, üç haftalık aranın ardından bugün kendi evinde seyircisiyle buluşuyor.

Ligde şu ana kadar sadece tek galibiyeti bulunan eflatun – sarılı temsilcimiz, İstanbul Demir İnşaat Büyükçekmece karşısında zincirleri kırmak istiyor.

Karataş Şahinbey Spor Salonunda bugün saat 17.00’de başlayacak mücadeleyi Aytuğ Ekti, Özlem Yalma ve Ali Şakacı hakem üçlüsü yönetecek.

ÇIKIŞ MAÇI OLACAK

Hafta içinde Litvanya’da Sialiali takımıyla FibaCup maçında karşı karşıya gelen ve salondan mağlubiyetle ayrılan Potanın ağaları, bu akşam ki mücadeleden mutlaka galibiyetle ayrılması gerekiyor. Ligde kabus yaşamak istemeyen Royal Halı adına Büyükçekmece karşılaşması bir bakıma çıkış maçı olacak.

TARAFTARSIZ OLMUYOR

Potanın ağaları her maçta olduğu gibi en büyük desteğini taraftarlarından alıyor. Karataş Şahinbey Spor Salonunda ki maçta taraftarlar yerini almasını isteyen dev adamlar kendilerine destek istiyor.

Tribünlerden alacakları destekle bu akşamki maçtan galip geleceklerini ifade eden eflatun – sarılı oyuncular, ligde ki ikinci galibiyetlerini alarak çıkışa geçmek istiyor.