Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu Ankara'da meydana gelen bombalı saldırıyı kınadıklarını bildirdi.

Barışı ve kardeşliği hedef alan, masumların canına kasteden terörün her türlüsünü şiddetle kınadıklarını ve lanetlediklerini belirten Başkan Nakıboğlu, Terör eylemleri ülkemizin birlik, beraberlik ve huzuruna yönelik olduğunu söyledi.

İNSANLIK DIŞI

Çok sayıda vatandaşımızın ölümüne ve yaralanmasına yol açan insanlık dışı saldırıyı OSBÜK ailesi adına kınadıklarını ifade eden Başkan Nakıboğlu sözlerine şöyle devam etti: “Bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumalı, aklıselimle hareket etmeliyiz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, ülkemiz, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da terörizmle kararlı bir şekilde mücadeleye devam edecek, barış ve kardeşlik ortamını yeşertmek için elinden gelen gayreti gösterecektir. Biz de OSBÜK olarak burada üzerimize düşen her türlü görevi üstlenmeye hazırız. Türk iş dünyası adına hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.

GÖKDAĞ: TÜRKİYE BUNLARI HAKETMİYOR

CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ, Türkiye'nin bunları hak etmediğini söyledi.

Ülkeyi karanlık günlere taşımak isteyen şer güçlerin iş başında olduğunu dile getiren Gökdağ, bir genci toprağa verdiklerini belirterek, şöyle devam etti: "Biz barıştan, kardeşlikten ve sevgiden vazgeçmeyeceğiz. Bu ülkeyi karanlık günlere götürmek isteyenlerin provokasyonlarına gelmeyeceğiz. Bunlar daha önceden sahneye konulan oyunlar. Biz bu oyunları gördük. Bütün halkımızı buradan sağduyuya davet ediyoruz. Ülkeyi götürmek istedikleri noktaya hizmet etmeyeceğiz. Sevgi ve kardeşlik bağımızı daha da güçlendireceğiz. Buradan yine söylüyorum. Herkes sağduyulu olsun, kardeşliklerine daha çok sahip çıksın. Bu işin failleri bulunsun." AA