TÜGİK YİK Başkanı Erhan Özmen Erhan Özmen, Hasan Behçet'in zararsız ve saygın bir işadamı olduğunu, ihtiharından dolayı derin bir üzüntü içerisinde olduğunu söyledi. Özmen, "Bu üzücü olaydan son derece rahatsız oldum. Kimseye bir zararı olmazdı. Uzun zamandır kendisini tanırım. Onurlu bir işadamıydı. Üzüntümüz büyük" dedi.

ACIMIZ BÜYÜK

Gaziantep Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Hasan Behçet'le 25 yıldır iş yaptığını, dürüst, onurlu, iyi bir tüccar olduğunu söyledi. İntihardan dolayı çok üzgün olduğunu belirten Tiryakioğlu, "Kendisi çok iyi bir insandı, onurlu bir insandı. Sevilen bir insandı herkes üzüntü içerisinde. Neden böyle bir işe giriştiğini anlayamadık, konuyu araştırıyoruz. Çok sağlam bir tüccardı, onurlu biriydi. Ticari sıkıntılar nedeniyle böyle bir talihsiz olay yaşanmıştı. Ben kendisiyle 25 yıldır iş yapıyorum, güvenilir bir tüccardı. Acımız büyük. Borsamız değerli bir üyesini kaybetti. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum" dedi.

NEFİSLİ BİR İNSANDI

Nizip Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Satı, Hasan Behçet'i iş çevresinde yakınen tanıdığını, çok temiz ve dürüst bir insan olduğunu belirterek, intiharından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. İbrahim Sarı, "Maddi sıkıntıları olduğunu biliyorduk ancak intihara sürükleyecek boyutta bu kadar ciddi bir sıkıntısı olduğunu bilmiyorduk. Temiz ve dürüst bir adamdı. Sözünün sahibi iyi bir insandı. Çok gururlu, nefisli bir insandı. Çok üzüldüm. Allah ailesine sabır versin, Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. Haber Merkezi