Geçen sezon Royal Halı Gaziantep Basketbol takımında şans bulduğu anlarda takımına inanılmaz katkılar sunan genç yetenek Can Uğur Öğüt, iddialı konuştu. Kaliteli ve mücadele eden bir ekip oluşturulduğunu belirten Öğüt, büyük takımlardan artık korkmadıklarını ve ligin en iyi oyuncularından kurulu bir takım haline geldiklerini belirtti.

ARKADAŞLARIMIZ İSTEKLİ

Slovenya’da oldukça yoğun bir dönem geçirdiklerini kaydeden Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının başarılı oyun kurucusu Can Uğur Öğüt, “Koç bizimle olmadı o nedenle sistemi çok çabuk adapte etmeye çalıştı. Kampta ki 6’ıncı günümüzden sonra 3 hazırlık maçı yaptık. Oradaki çalışmalar son derece iyi geçti. Takımda ki bütün arkadaşlarımız çok istekli, her kes sahaya maksimum destek veriyor. Bursa’ya turnuvaya gideceğiz orada kendimizi daha iyi değerlendireceğiz ve sezona hazır olup olmadığımızı göreceğiz. Umarım sakatlıksız bir turnuva olur” dedi.

KUPAYA HAZIRLANIYORUZ

Kupaya en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını aktaran Öğüt, “Artık bizde çok iyi takımız. Ligin en iyi takımlarından açıkçası korkmuyoruz. Yeni sezon öncesi hazırlıklar gerçek anlamda çok iyi geçiyor. Bu sezon lig bizim adımıza çok daha iyi geçecek diye umuyorum” dedi.

TEK KULVAR OLACAK

Geçen sezon iki kulvarda birden mücadele etmenin zorluğunu yaşadıklarını aktaran Öğüt, “Bu sene her hafta maçlarımıza dinlenmiş olarak çıkacağız. Avrupa mücadelemiz olmayacak o yüzden her hafta hangi takımla oynayacaksak sadece ona motive olacağız. Avrupa olduğu zaman hafta içinde ayrı hafta sonunda ayrı konsantre oluyorsun. Orada biraz son zamanlarda sıkıntılar çektik ama bu sene sadece lig olduğu için her kes oraya adapte olacak ve bu nedenle ligde daha iyi olacağız” diye konuştu.