Eskişehirspor ve Çaykur Rizespor galibiyetleriyle ligde çıkışa geçen Gaziantepspor’da asbaşkan İhsan Güney, bu haftayı da üç puanla kapatıp, devreye moralli girmek istiyor.

Son haftalarda sergilenen oyundan ve elde edilen sonuçlardan memnun olduğunu ifade eden Güney, hedefini Antalyaspor galibiyeti olarak belirledi.

ELLERİNDEN GELENİ YAPIYORLAR

Son dört haftada güçlü takımlarla mücadele ettiklerini ve puan aldıklarını aktaran Gaziantepspor Kulübü Asbaşkanı İhsan Güney, “Bu takımdan hiç kimse bu kadar puan toplayabileceğini tahmin edemiyordu ama teknik ekip ile futbolcularımızın iyi niyetlerinin yanı sıra ellerinden gelen çabayı en iyi şekilde göstermeleri tahminlerin yanılmasına neden oldu. İlk yarının son haftasında deplasmanda oynayacağımız Antalyaspor karşısında da galibiyetle ayrılıp ilk yarıyı mutlu bitirmek istiyoruz” dedi.

RAKİBİ ANALİZ EDİYORLAR

Son dört haftada 8 puan çıkarmayı başardıklarını hatırlatan Güney, “Gol yollarında etkili olmaya devam edersek bu sonuçların da devamını getirebileceğimize inanıyorum. Teknik ekibimiz, rakibi çok iyi analiz ediyor. Taktiklerini de ona göre belirliyorlar. Son haftalarda istediğimiz zaman neleri başarabileceğimizi gösterdik. Yakaladığımız çıkışı Antalyaspor'a karşı da göstermek istiyoruz. Bunun için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU