Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, rakiplerinin durumundan çok kendi durumlarıyla ilgilendiklerini belirterek, " Rakiplerimizin durumu açıkçası bizi çok fazla ilgilendirmiyor” dedi.

Ligin hem oyun olarak çok iyi bir takıma karşı oynayacaklarını belirten Buruk, “hem de puan olarak üst sıralarda, puan kaybına tahammülü olmayan bir takıma karşı oynayacağız. Biz kendimiz en iyisini yapmaya çalışacağız. Rakiplerimizin durumu açıkçası bizi çok fazla ilgilendirmiyor. Biz ne yapacağız, neler yapacağız, sahada nasıl bir takım olacağız bunları çalışıp her hafta olduğu gibi bu maçta da buna hazırlanacağız. Tabii ki önemli bir yarış var. Bundan sonraki haftalarda da bizim için hem alttan hem üstten takımlarla oynayacağız ama bizim kendi kişiliğimizi, kimliğimizi sahaya yansıtıp inşallah güzel bir sonuç alırız” dedi.

HATA YAPAN ŞAMPİYONLUĞU KAYBEDER

“Sizin şampiyon adayınız kim” sorusunu da yanıtlayan Buruk, "Şampiyonluk yarışında bunu hak eden 3 takım var. Burada hata yapan şampiyonluğu kaybedecek. Dediğim gibi ligin zevki bu sene özellikle üst taraftaki yarış seyredenleri memnun ediyor ama biz ön tarafta, üst tarafta ne oluyor çok bakmadan kendi işimizi yapmaya çalışıyoruz. Üç takımdan da kaybeden, hata yapan şampiyonluğu kaybedecektir. Üç takım da bence yarışın içinde aynı şansa sahip” şeklide konuştu.