Gaziantepspor’un genç oyuncuları Muhammet İldiz, Erman Bulucu ve Mücahit Ceylan önümüzdeki sezon çok farklı bir takım izlettireceklerini ve kolay kaybetmeyen bir takım olmak için uğraşacaklarını söyledi.

Avusturya’da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve oynadıkları hazırlık maçlarında iyi oyun ve iyi sonuçlar aldıklarını söyleyen futbolcular, teknik direktör Okan Buruk’un deneyimlerinden faydalanarak yeni sezonda başarılı olmak istediklerini söylediler.

Takımda arkadaşlığın üst seviyede olduğunu ve şu ana kadar iyi bir hava yakaladıklarını anlatan Muhammed, Erman ve Mücahit: “ Futbol bir takım oyunudur. Biz kendi tesislerimizde ve Avusturya’da yakaladığımız iyi havayı lige yansıtarak yaptıklarımızın ne kadar doğru olduğunu kanıtlamak istiyoruz. Takımda çok iyi va kaliteli aynı zamanda kariyerli takımlarda top koşturmuş büyüklerimiz var. Tabiki formayı verecek olan bu takımın teknik direktörü Okan Buruk olacaktır. Biz elimizden geleni yaparak formayı kapmak için çalışacağız.” dedi.

HEDEFİMİZ İLK 5

Costly ve Chico’nun takıma katılmasıyla daha iyi bir kadroya sahip olduklarını söyleyen futbolcular; “ Avusturya kampında eksikliklerimizi gördük ve bunları gidermek için çalıştık. Artık ligin başlamasına fazla bir zaman kalmadı. Mümkün olduğu kadar lige kadar olan bölümde daha fazla çalışıp ilk maçta galip ayrılmak istiyoruz. Yeni oyunculardan kurulu bir takım olduk. Herkesin bizden beklentisi yüksek. Hedeflerimiz var. Bu hedeflerimize ulaşmak için çok çalışmamız gerektiğinide biliyoruz. Kazanma alışkanlığı yakaladığımızda emin olunsunki kimse bizi durduramayacak” dediler.