Süper Lig’de son 2 haftaya gelindi. Gaziantepspor’un da dahil olduğu 5 takım ateş hattının sıcaklığını fazlasıyla yakından hissediyor.

Takımların başındaki teknik adamlar bu 2 haftada hem kendi hem de takımlarının kaderlerini çizecekler.

KÜME HATTINDA ÇEKİŞME

Ateş hattında bulunan takımların başında bulunan teknik direktörlerden 2’si üzülecek 3’ü sevinecek.

Daha önce ligden düşmesi kesinleşen Mersin İdmanyurdu’nun dışında tecrübeli teknik adamlardan Sergen Yalçın, Samet Aybaba, Hikmet Karaman, Hakan Kutlu ve Mesut Bakkal arasında son 2 maçta ligde kalma savaşında bakalım son gülen kim olacak?

KAZANMAK YETMEZ

Son 2 hafta kala en zor durumda bulunan Samet Aybaba ve Mesut Bakkal. İki teknik adamın kalan 2 maçını galibiyetle tamamlayıp rakiplerinin puan kaybını beklemesi gerekecek. Hikmet Karaman’lı Çaykur Rize ikinci yarıda inanılmaz düşüş yaşadı. Karaman Çaykur Rize’de hedef adam oldu.

NEFESLER KESİLECEK

Gaziantepspor ligin ikinci yarısında Mutlu Topçu ile hayal kırıklığı yaşadı. Sergen Yalçın, Eskişehirspor karşısında takımın başında ilk maçına çıktı ve 1 puan aldı. Kayseri’ye Hakan Kutlu can simidi oldu. Tolunay Kafkas’la sıkıntıya giren Kayseri, son dönemde Hakan Kutlu ile kurtulmak için çaba gösteriyor. Tecrübeli isimlerin çekişmesinde nefesler kesilecek.A.SERDAR ÖZEKİ